Омлет на сметані виходить пишним і дуже смачним. Хрусткі шматки підрум'яненого хліба і овочі відмінно доповнюють страву. Готується омлет-піца дуже просто, а з'їдається за лічені хвилини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Наріжте білий хліба кубиками, обсмажте на 1 ст. л. розігрітої на сковороді соняшникової олії. Шматочки хлібної м'якушки повинні стати з усіх боків рум'яними. Перекладіть на тарілку.Баклажани поріжте четвертинками кружечків. Обсмажте до золотистої скоринки на соняшниковій олії. Всипте нарізані середніми кубиками помідори, готуйте, помішуючи, три хвилини.
Яйця збийте зі сметаною і спеціями. Залийте баклажани з помідорами отриманою сумішшю. Зверху рівномірно розкладіть підсмажений хліб. Готуйте під кришкою хвилин 5. Посипте омлет з помідорами та підсмаженим хлібом рубаною петрушкою, наріжте порційно і подавайте до столу.
Смачного!
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...
Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...