Омлет на сметані з помідорами та підсмаженим хлібом: Рецепт смачної страви для всієї родини

Омлет на сметані виходить пишним і дуже смачним. Хрусткі шматки підрум'яненого хліба і овочі відмінно доповнюють страву. Готується омлет-піца дуже просто, а з'їдається за лічені хвилини, передають Патріоти України.

Омлет на сметані з помідорами, баклажанами і хлібом

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 80 мл сметани
  • 200 г баклажана
  • 1 помідор
  • 100 г білого батона
  • 5 гілочок петрушки
  • Сіль і перець за смаком
  • 2 ст. л. соняшникової олії

Спосіб приготування:

Наріжте білий хліба кубиками, обсмажте на 1 ст. л. розігрітої на сковороді соняшникової олії. Шматочки хлібної м'якушки повинні стати з усіх боків рум'яними. Перекладіть на тарілку.Баклажани поріжте четвертинками кружечків. Обсмажте до золотистої скоринки на соняшниковій олії. Всипте нарізані середніми кубиками помідори, готуйте, помішуючи, три хвилини.

Яйця збийте зі сметаною і спеціями. Залийте баклажани з помідорами отриманою сумішшю. Зверху рівномірно розкладіть підсмажений хліб. Готуйте під кришкою хвилин 5. Посипте омлет з помідорами та підсмаженим хлібом рубаною петрушкою, наріжте порційно і подавайте до столу.

Смачного!

Ви досі п'єте келих вина на вечерю? Ось, до чого це веде - дослідження шокувало

п’ятниця, 8 серпень 2025, 11:07

За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...

Чого не можна робити з мікрохвильовкою: ТОП-5 фатальних помилок

п’ятниця, 8 серпень 2025, 6:13

Мікрохвильова піч - одна з найпопулярніших кухонних помічниць. Проте багато хто користується нею неправильно, що часто призводить до зіпсованої їжі, непотрібного бруду та навіть поломки приладу, передають Патріоти України. Швидкість і зручність приготу...