Омлет на сметані з помідорами та підсмаженим хлібом: Рецепт смачної страви для всієї родини

Омлет на сметані виходить пишним і дуже смачним. Хрусткі шматки підрум'яненого хліба і овочі відмінно доповнюють страву. Готується омлет-піца дуже просто, а з'їдається за лічені хвилини, передають Патріоти України.

Омлет на сметані з помідорами, баклажанами і хлібом

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 80 мл сметани
  • 200 г баклажана
  • 1 помідор
  • 100 г білого батона
  • 5 гілочок петрушки
  • Сіль і перець за смаком
  • 2 ст. л. соняшникової олії

Спосіб приготування:

Наріжте білий хліба кубиками, обсмажте на 1 ст. л. розігрітої на сковороді соняшникової олії. Шматочки хлібної м'якушки повинні стати з усіх боків рум'яними. Перекладіть на тарілку.Баклажани поріжте четвертинками кружечків. Обсмажте до золотистої скоринки на соняшниковій олії. Всипте нарізані середніми кубиками помідори, готуйте, помішуючи, три хвилини.

Яйця збийте зі сметаною і спеціями. Залийте баклажани з помідорами отриманою сумішшю. Зверху рівномірно розкладіть підсмажений хліб. Готуйте під кришкою хвилин 5. Посипте омлет з помідорами та підсмаженим хлібом рубаною петрушкою, наріжте порційно і подавайте до столу.

Смачного!

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...

Перестаньте варити рис у воді: Новий метод робить його шалено смачним

неділя, 6 липень 2025, 17:30

Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...