Омлет по-іспанськи із секретним інгредієнтом - рецепт ситної страви для всієї родини

Омлет по-іспанськи із секретним інгредієнтом: рецепт ситної страви на сніданок для всієї родини - today.uaОмлет - це страва, яка має багато варіантів приготування. Для ситності в омлет додають різні начинки, починаючи від ковбаси та сиру, закінчуючи авокадо, червоною рибою, оливками, тощо, зазначають Патріоти України.

Примітно, що мешканці кожної країни мають свої секрети приготування омлету. Для багатьох виявиться несподіванкою, але іспанці додають в омлет картоплю.

Рецепт омлету по-іспанськи

Щоб приготувати омлет по-іспанськи у себе на кухні, вам знадобляться звичні інгредієнти. Беремо п'ять картоплин та нарізаємо їх на тонкі скибочки. Обсмажуємо картоплю на оливковій олії разом із нарізаною цибулею.

Збиваємо 3 яйця з сіллю і виливаємо на картоплю, яка ще не встигла підрум'янитися. Після цього солимо та перчимо омлет, додаємо спеції та накриваємо сковороду з омлетом кришкою. Через п'ять хвилин перевертаємо страву за допомогою лопатки. Пару хвилин смажимо омлет і страваготова.

За бажання в іспанський омлет можна додати дрібно нарізані помідори та зелений горошок. Подавати омлет до столу потрібно гарячим, попередньо розрізавши на порції.

Є секрет! Що треба зробити під час смаження картоплі, щоб вона не прилипала до сковорідки

понеділок, 1 грудень 2025, 19:41

Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...

Поради для приготування салатів восени

понеділок, 1 грудень 2025, 13:28

Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...