Омлет - це страва, яка має багато варіантів приготування. Для ситності в омлет додають різні начинки, починаючи від ковбаси та сиру, закінчуючи авокадо, червоною рибою, оливками, тощо, зазначають Патріоти України.
Примітно, що мешканці кожної країни мають свої секрети приготування омлету. Для багатьох виявиться несподіванкою, але іспанці додають в омлет картоплю.
Щоб приготувати омлет по-іспанськи у себе на кухні, вам знадобляться звичні інгредієнти. Беремо п'ять картоплин та нарізаємо їх на тонкі скибочки. Обсмажуємо картоплю на оливковій олії разом із нарізаною цибулею.
Збиваємо 3 яйця з сіллю і виливаємо на картоплю, яка ще не встигла підрум'янитися. Після цього солимо та перчимо омлет, додаємо спеції та накриваємо сковороду з омлетом кришкою. Через п'ять хвилин перевертаємо страву за допомогою лопатки. Пару хвилин смажимо омлет і страваготова.
За бажання в іспанський омлет можна додати дрібно нарізані помідори та зелений горошок. Подавати омлет до столу потрібно гарячим, попередньо розрізавши на порції.
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...