Омлет - це страва, яка має багато варіантів приготування. Для ситності в омлет додають різні начинки, починаючи від ковбаси та сиру, закінчуючи авокадо, червоною рибою, оливками, тощо, зазначають Патріоти України.
Примітно, що мешканці кожної країни мають свої секрети приготування омлету. Для багатьох виявиться несподіванкою, але іспанці додають в омлет картоплю.
Щоб приготувати омлет по-іспанськи у себе на кухні, вам знадобляться звичні інгредієнти. Беремо п'ять картоплин та нарізаємо їх на тонкі скибочки. Обсмажуємо картоплю на оливковій олії разом із нарізаною цибулею.
Збиваємо 3 яйця з сіллю і виливаємо на картоплю, яка ще не встигла підрум'янитися. Після цього солимо та перчимо омлет, додаємо спеції та накриваємо сковороду з омлетом кришкою. Через п'ять хвилин перевертаємо страву за допомогою лопатки. Пару хвилин смажимо омлет і страваготова.
За бажання в іспанський омлет можна додати дрібно нарізані помідори та зелений горошок. Подавати омлет до столу потрібно гарячим, попередньо розрізавши на порції.
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...
Напевно, кожна господиня під час приготування картоплі стикається з таким явищем, як поява піни. Багато хто намагається її видалити, оскільки вважає, що з картоплі разом із піною виходять хімікати та різні шкідливі речовини, передають Патріоти України....