Омлет по-іспанськи із секретним інгредієнтом - рецепт ситної страви для всієї родини

Омлет по-іспанськи із секретним інгредієнтом: рецепт ситної страви на сніданок для всієї родини - today.uaОмлет - це страва, яка має багато варіантів приготування. Для ситності в омлет додають різні начинки, починаючи від ковбаси та сиру, закінчуючи авокадо, червоною рибою, оливками, тощо, зазначають Патріоти України.

Примітно, що мешканці кожної країни мають свої секрети приготування омлету. Для багатьох виявиться несподіванкою, але іспанці додають в омлет картоплю.

Рецепт омлету по-іспанськи

Щоб приготувати омлет по-іспанськи у себе на кухні, вам знадобляться звичні інгредієнти. Беремо п'ять картоплин та нарізаємо їх на тонкі скибочки. Обсмажуємо картоплю на оливковій олії разом із нарізаною цибулею.

Збиваємо 3 яйця з сіллю і виливаємо на картоплю, яка ще не встигла підрум'янитися. Після цього солимо та перчимо омлет, додаємо спеції та накриваємо сковороду з омлетом кришкою. Через п'ять хвилин перевертаємо страву за допомогою лопатки. Пару хвилин смажимо омлет і страваготова.

За бажання в іспанський омлет можна додати дрібно нарізані помідори та зелений горошок. Подавати омлет до столу потрібно гарячим, попередньо розрізавши на порції.

Не відірватися! Як приготувати соковиту яловичину в духовці

понеділок, 29 квітень 2024, 15:07

Яловичина - м’ясо, яке часто під час приготування виходить сухим та давким. Все тому, що в ній нема жирового прошарку, як у свинині, передають Патріоти України. Проте якщо правильно запекти яловичину у духовці, то у вас буде неймовірно смачна та сокови...

Як приготувати домашній майонез на молоці без яєць

понеділок, 29 квітень 2024, 12:13

Майонез для багатьох став улюбленим соусом. Але склад магазинного продукту неприємно вражає, тому варто спробувати один раз приготувати, щоб більше не купувати. Варіантів є безліч, але цей на молоці неймовірно ніжний, легкий та смачний, передають Патрі...