Омлет - це страва, яка має багато варіантів приготування. Для ситності в омлет додають різні начинки, починаючи від ковбаси та сиру, закінчуючи авокадо, червоною рибою, оливками, тощо, зазначають Патріоти України.
Примітно, що мешканці кожної країни мають свої секрети приготування омлету. Для багатьох виявиться несподіванкою, але іспанці додають в омлет картоплю.
Щоб приготувати омлет по-іспанськи у себе на кухні, вам знадобляться звичні інгредієнти. Беремо п'ять картоплин та нарізаємо їх на тонкі скибочки. Обсмажуємо картоплю на оливковій олії разом із нарізаною цибулею.
Збиваємо 3 яйця з сіллю і виливаємо на картоплю, яка ще не встигла підрум'янитися. Після цього солимо та перчимо омлет, додаємо спеції та накриваємо сковороду з омлетом кришкою. Через п'ять хвилин перевертаємо страву за допомогою лопатки. Пару хвилин смажимо омлет і страваготова.
За бажання в іспанський омлет можна додати дрібно нарізані помідори та зелений горошок. Подавати омлет до столу потрібно гарячим, попередньо розрізавши на порції.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...