Пишний омлет на сніданок готують не лише швейцарські господарки для своїх домочадців. Це чудове блюдо з різними начинками подають у ресторанах, де гості можуть замовити смачний омлет із запеченими помідорами, беконом, рибою або сиром, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти на дві порції:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Томати очистіть від шкірки, розріжте навпіл і видаліть насіння та сік. Перекладіть помідори на сковороду, полийте оливковою олією, можна присипати щіпкою цукру. Накрийте кришкою та запікайте овочі протягом 4 хвилин на невеликому вогні. Готові томати полийте соєвим соусом та бальзамічним оцтом.Окремо обсмажте бекон на сухій сковороді до рум'яної скоринки. Змішайте бекон із запеченими помідорами.
Яйця збийте з вершками, борошном та спеціями до однорідності. Розігрійте на плиті дві сковороди одночасно, змастіть сумішшю оливкової та вершкового масла. Вилийте на кожну сковороду по половині яєчної суміші. Готуйте під кришкою.
Коли омлет буде готовий, на одну половину коржика викладіть ½ начинки, розрівняйте і накрийте другою частиною омлета. Готуйте ще кілька хвилин під кришкою і можна подавати до столу. Смачного!
Овочевий суп для багатьох людей являється прикладом класичної першої страви. Він простий у приготуванні і при цьому поживний. Однак у такої страви є серйозна вада – відсутність інгредієнтів, що забезпечують достатню густоту, передають Патріоти України....
Якщо ви плануєте приготувати котлети, навряд чи хочете отримати жорстку і суху страву. Однак часом ми самі робимо поширені помилки, через які смак страви залишає бажати кращого, передають Патріоти України. Для того щоб котлети вийшли неймовірно соковит...