
Пишний омлет на сніданок готують не лише швейцарські господарки для своїх домочадців. Це чудове блюдо з різними начинками подають у ресторанах, де гості можуть замовити смачний омлет із запеченими помідорами, беконом, рибою або сиром, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти на дві порції:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Томати очистіть від шкірки, розріжте навпіл і видаліть насіння та сік. Перекладіть помідори на сковороду, полийте оливковою олією, можна присипати щіпкою цукру. Накрийте кришкою та запікайте овочі протягом 4 хвилин на невеликому вогні. Готові томати полийте соєвим соусом та бальзамічним оцтом.
Окремо обсмажте бекон на сухій сковороді до рум'яної скоринки. Змішайте бекон із запеченими помідорами.
Яйця збийте з вершками, борошном та спеціями до однорідності. Розігрійте на плиті дві сковороди одночасно, змастіть сумішшю оливкової та вершкового масла. Вилийте на кожну сковороду по половині яєчної суміші. Готуйте під кришкою.
Коли омлет буде готовий, на одну половину коржика викладіть ½ начинки, розрівняйте і накрийте другою частиною омлета. Готуйте ще кілька хвилин під кришкою і можна подавати до столу. Смачного!
Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...