Омлет по-швейцарськи - секрети приготування ресторанної страви з різними начинками

Пишний омлет на сніданок готують не лише швейцарські господарки для своїх домочадців. Це чудове блюдо з різними начинками подають у ресторанах, де гості можуть замовити смачний омлет із запеченими помідорами, беконом, рибою або сиром, зазначають Патріоти України.

Омлет по-швейцарськи

Інгредієнти на дві порції:

  • 3 курячі яйця
  • 0,5 склянки вершків будь-якої жирності
  • 1 ст. л. борошна
  • Сіль та мелений чорний перець за смаком

Для начинки:

  • 3 помідори
  • 3 смужки бекону
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • 2-3 краплі бальзамічного оцту

Спосіб приготування:

Томати очистіть від шкірки, розріжте навпіл і видаліть насіння та сік. Перекладіть помідори на сковороду, полийте оливковою олією, можна присипати щіпкою цукру. Накрийте кришкою та запікайте овочі протягом 4 хвилин на невеликому вогні. Готові томати полийте соєвим соусом та бальзамічним оцтом.Окремо обсмажте бекон на сухій сковороді до рум'яної скоринки. Змішайте бекон із запеченими помідорами.

Яйця збийте з вершками, борошном та спеціями до однорідності. Розігрійте на плиті дві сковороди одночасно, змастіть сумішшю оливкової та вершкового масла. Вилийте на кожну сковороду по половині яєчної суміші. Готуйте під кришкою.

Коли омлет буде готовий, на одну половину коржика викладіть ½ начинки, розрівняйте і накрийте другою частиною омлета. Готуйте ще кілька хвилин під кришкою і можна подавати до столу. Смачного!

А ви це знали? Тонкощі варіння курячого філе, щоб воно було м’яким

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:12

Зізнайтесь чесно, наскільки ви любите відварене куряче філе. Воно вам рідко смакує, бо виходить сухим та його важко ковтати? Переважно саме так і відбувається. Для салатних справ це нормально, а от просто так його покласти до гарніру та з’їсти бажання...

Цікавий факт: Ось що буде з організмом, якщо кожного дня їсти мед

п’ятниця, 17 травень 2024, 17:58

З дитинства ми чули, що мед - дуже корисний продукт, яким можна вилікувати майже всі «хвороби у світі». Та чи справді він такий для нас корисний? Мед – це продукт, що бджоли виробляють з нектару квітів. Існує багато його різновидів, наприклад, травневи...