Оригінальні м’ясні рулети з начинкою - найкраща заміна котлетам

М’ясні рулети з начинкою з маринованих огірків, сиру. Закуска виходить дуже смачною, ароматною, красиво і апетитною виглядає і точно сподобається всім вашим гостям і сім’ї. Щоб у страви був оригінальний смак, використовуйте свої улюблені спеції, ароматні трави, суміш перців, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо – 800 г;
  • огірки мариновані – 2-3 шт;
  • сир – 100 г;
  • сіль, спеції, трави, перці.

Процес приготування м’ясних рулетів

Я брала свинину, ви можете взяти будь-яке інше м’ясо.

Ріжемо м’ясо порційними шматками і відбиваємо.

Відбивні солимо, перчимо, посипаємо будь-якими спеціями і ароматними травами.

Добре втираємо спеції і складаємо в ємність, накриваємо і маринуємо м’ясо не менше 1 години, але чим довше, тим краще.

Огірки вибирайте не солоні, а саме мариновані. Розрізаємо їх на 4 шматочки.

На відбивну кладемо часточку огірка і звертаємо рулетом.

Укладаємо рулети в форму, змащену олією і зверху м’ясо також змащуємо соняшниковою олією.

Запікаємо 45 хвилин при 180 градусах, посипаємо тертим сиром і допікаємо, поки сир не розплавиться.

При подачі можна посипати нарізаною зеленню, полити бульйоном або розтопленим вершковим маслом, змішаним з прованськими або іншими ароматними травами.

Всередину рулетів ви можете покласти будь-яку начинку за своїм смаком, наприклад, бекон, гриби, шматочки курячого м’яса з кубиками ананаса.

Є секрет! Що треба зробити під час смаження картоплі, щоб вона не прилипала до сковорідки

понеділок, 1 грудень 2025, 19:41

Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...

Поради для приготування салатів восени

понеділок, 1 грудень 2025, 13:28

Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...