М’ясні рулети з начинкою з маринованих огірків, сиру. Закуска виходить дуже смачною, ароматною, красиво і апетитною виглядає і точно сподобається всім вашим гостям і сім’ї. Щоб у страви був оригінальний смак, використовуйте свої улюблені спеції, ароматні трави, суміш перців, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування м’ясних рулетів
Я брала свинину, ви можете взяти будь-яке інше м’ясо.
Ріжемо м’ясо порційними шматками і відбиваємо.
Відбивні солимо, перчимо, посипаємо будь-якими спеціями і ароматними травами.
Добре втираємо спеції і складаємо в ємність, накриваємо і маринуємо м’ясо не менше 1 години, але чим довше, тим краще.
Огірки вибирайте не солоні, а саме мариновані. Розрізаємо їх на 4 шматочки.
На відбивну кладемо часточку огірка і звертаємо рулетом.
Укладаємо рулети в форму, змащену олією і зверху м’ясо також змащуємо соняшниковою олією.
Запікаємо 45 хвилин при 180 градусах, посипаємо тертим сиром і допікаємо, поки сир не розплавиться.
При подачі можна посипати нарізаною зеленню, полити бульйоном або розтопленим вершковим маслом, змішаним з прованськими або іншими ароматними травами.
Всередину рулетів ви можете покласти будь-яку начинку за своїм смаком, наприклад, бекон, гриби, шматочки курячого м’яса з кубиками ананаса.
Сир - делікатний продукт, який швидко втрачає свої смакові якості, якщо його зберігати неправильно. Особливо влітку він може засохнути або запліснявіти всього за кілька днів. Але є простий спосіб, який допоможе зберегти свіжість надовго - і все, що вам...
Шашлик - це улюблена страва мільйонів, але не завжди результат радує. Іноді м’ясо виходить не соковитим, а жорстким або сухим. У чому ж причина, передають Патріоти України. Експерти розповіли, які помилки найчастіше допускають під час приготування шашл...