Хочете здивувати своїх гостей простим, але дуже смачним десертом? Тоді цей яблучний пиріг ідеально підходить для цього, зазначають Патріоти України.
1. Приготувати тісто: яйця збити з цукром, додати топлене масло, сметану і розпушувач. Додати в тісто борошно — воно повинно вийти як на оладки.
2. Подрібніть печиво в крихту, влийте молоко і перемішайте. Отриману масу треба викласти у форму для запікання і розрівняти.
3. Зверху викласти нарізані яблука, посипати їх корицею і залити рідким тістом. Випікати в розігрітій духовці при 180 градусах 40 хвилин.
4. Поки пиріг випікається — готуємо глазур: розігрійте все інгредієнти і добре перемішайте.
Остиглий пиріг прикрашаємо глазур’ю і подаємо на стіл! Смачного!
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...