Хочете здивувати своїх гостей простим, але дуже смачним десертом? Тоді цей яблучний пиріг ідеально підходить для цього, зазначають Патріоти України.
1. Приготувати тісто: яйця збити з цукром, додати топлене масло, сметану і розпушувач. Додати в тісто борошно — воно повинно вийти як на оладки.
2. Подрібніть печиво в крихту, влийте молоко і перемішайте. Отриману масу треба викласти у форму для запікання і розрівняти.
3. Зверху викласти нарізані яблука, посипати їх корицею і залити рідким тістом. Випікати в розігрітій духовці при 180 градусах 40 хвилин.
4. Поки пиріг випікається — готуємо глазур: розігрійте все інгредієнти і добре перемішайте.
Остиглий пиріг прикрашаємо глазур’ю і подаємо на стіл! Смачного!
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...