Оригінальний гарнір за 15 хвилин: Рецепт смажених макаронів по-вірменськи

Готувати цю смакоту легко і просто — з процесом впорається навіть школяр, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 300 г макаронних виробів
  • 4 яйця
  • 3-4 столові ложки соняшникової олії
  • трохи окропу
  • спеції для макаронів
  • сіль, перець — за смаком

Процес приготування

Влийте на пательню олію і нагрійте, потім додайте макарони.

Потрібно засмажити макарони до золотистого кольору, постійно помішуючи.

Розбийте яйця в миску, потім додайте сіль і перець за смаком. Все добре збийте.

Натепер потрібно додати спеції в макарони. Можна узяти суміш червоного і чорного перцю разом з сушеною петрушкою і кропом. Однак ви можете використовувати будь-які інші спеції, які у вас є. Все залежить від вашого смаку!

Після, потрібно залити макарони окропом. Вода має їх покрити. Треба зробити середній вогонь, накрити пательню кришкою. Не забувайте час від часу помішувати макарони!

Коли макарони повністю вберуть воду, влийте яйця, перемішайте, накрийте кришкою і почекайте, поки яйця приготуються.

До речі, якщо в цей гарнір додати фарш або овочі, він буде ще смачніше!

Помилка дорого коштуватиме! Чому не можна пити воду з чайника з накипом

вівторок, 13 травень 2025, 18:07

На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України. Пити воду з такого чайника не...

Є секрет! Як правильно варити квасолю, щоб вона не потемніла

вівторок, 13 травень 2025, 17:12

Варіння квасолі – досить довга та стомлива справа. Спочатку потрібно здійснити попереднє замочування бобових. Потім потрібно зварити квасолю у каструлі, передають Патріоти України. Варити квасолю потрібно щонайменше півгодини. А іноді й більше години. ...