Оригінальний гарнір за 15 хвилин: Рецепт смажених макаронів по-вірменськи

Готувати цю смакоту легко і просто — з процесом впорається навіть школяр, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 300 г макаронних виробів
  • 4 яйця
  • 3-4 столові ложки соняшникової олії
  • трохи окропу
  • спеції для макаронів
  • сіль, перець — за смаком

Процес приготування

Влийте на пательню олію і нагрійте, потім додайте макарони.

Потрібно засмажити макарони до золотистого кольору, постійно помішуючи.

Розбийте яйця в миску, потім додайте сіль і перець за смаком. Все добре збийте.

Натепер потрібно додати спеції в макарони. Можна узяти суміш червоного і чорного перцю разом з сушеною петрушкою і кропом. Однак ви можете використовувати будь-які інші спеції, які у вас є. Все залежить від вашого смаку!

Після, потрібно залити макарони окропом. Вода має їх покрити. Треба зробити середній вогонь, накрити пательню кришкою. Не забувайте час від часу помішувати макарони!

Коли макарони повністю вберуть воду, влийте яйця, перемішайте, накрийте кришкою і почекайте, поки яйця приготуються.

До речі, якщо в цей гарнір додати фарш або овочі, він буде ще смачніше!

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...