Оригінальний гарнір за 15 хвилин: Рецепт смажених макаронів по-вірменськи

Готувати цю смакоту легко і просто — з процесом впорається навіть школяр, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 300 г макаронних виробів
  • 4 яйця
  • 3-4 столові ложки соняшникової олії
  • трохи окропу
  • спеції для макаронів
  • сіль, перець — за смаком

Процес приготування

Влийте на пательню олію і нагрійте, потім додайте макарони.

Потрібно засмажити макарони до золотистого кольору, постійно помішуючи.

Розбийте яйця в миску, потім додайте сіль і перець за смаком. Все добре збийте.

Натепер потрібно додати спеції в макарони. Можна узяти суміш червоного і чорного перцю разом з сушеною петрушкою і кропом. Однак ви можете використовувати будь-які інші спеції, які у вас є. Все залежить від вашого смаку!

Після, потрібно залити макарони окропом. Вода має їх покрити. Треба зробити середній вогонь, накрити пательню кришкою. Не забувайте час від часу помішувати макарони!

Коли макарони повністю вберуть воду, влийте яйця, перемішайте, накрийте кришкою і почекайте, поки яйця приготуються.

До речі, якщо в цей гарнір додати фарш або овочі, він буде ще смачніше!

Є секрет! Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

субота, 18 січень 2025, 12:12

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Не робіть помилок! Названо продукт, який категорично не можна готувати у фритюрниці

субота, 18 січень 2025, 11:48

Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...