Баниця дуже проста у виконанні, а готове тісто «філо» є в найближчому супермаркеті, ділиться фудблогерка Софія Гаврильців.
Склад:
- 300 г домашнього сиру
- 150 г бринзи
- 2 яйця
- 3 ст.л. сметани
- 50 — 70 г вершкового масла
- Кунжут для посипки
- 400 г тіста «філо»
- Сіль за смаком
Приготування:
До домашнього сиру додаємо натерту на грубій тертці бринзу та одне яйце, перемішуємо. Начинка готова. Беремо два листа тіста «філо» змащуємо вершковим маслом і викладаємо на більшу частину тіста начинку. Далі формуючи скручуємо в рулет. Форму в якій будемо запікати пиріг змащуємо вершковим маслом, викладаємо рулет формуючи його у вигляді равлика. Так продовжуємо робити з усіма рулетиками.
Готуємо заливку: сметану змішуємо з яйцем додаємо сіль за смаком усе перемішуємо до однорідності і заливаємо верх пирога, посипаємо кунжутом і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 40 -45 хвилин.
Дослідники з Медичної школи Університету Північної Кароліни з’ясували, що жирна їжа, типова для фастфуду, може порушити роботу пам’яті всього за кілька днів, передають Патріоти України. У статті, опублікованій у журналі Neuron, науковці пояснюють: післ...
Солодке - слабкість багатьох людей. Але чи є межа, після якої улюблені десерти перестають бути безпечними і перетворюються на загрозу для здоров’я? Лікарі й дієтологи одностайні: головне - знати норму, передають Патріоти України. За даними Всесвітньої ...