Кулінари сайту «Профіль» вирішили нагадати, як готувати один з популярних новорічних салатів — оселедець під шубою.
Продукти оселедець — 1 шт.; картопля — 1 шт.; буряк — 1 шт.; морква — 1 шт.; цибуля ріпчаста — 0,5 шт.; курячі яйця — 3 шт.; майонез — 4 ст. л.; зелень — до смаку; сіль — до смаку.
Приготування
Овочі та яйця краще відварити з вечора.
Оселедець промити, відділити філе, порізати трохи більше, ніж зазвичай.
Покласти кусочки у глибокий салатник.
Очистити овочі, цибулю, яйця. Один жовток відкласти для оздоблення верху.
Цибулю дрібно нарізати й додати до оселедця, перемішати.
Натерти на великій тертці картоплю, моркву, яйця. Останнім — буряк.
Буряк трохи посолити, додати майонез й ретельно перемішати.
Накрити та поставити хвилин на 15−20 у холодильник, щоб овочі трохи остигли.
Перекласти салат у глибоке блюдо, верх прикрасити тертим жовтком та гілочками зелені.
Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...
Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...