Кулінари сайту «Профіль» вирішили нагадати, як готувати один з популярних новорічних салатів — оселедець під шубою.
Продукти оселедець — 1 шт.; картопля — 1 шт.; буряк — 1 шт.; морква — 1 шт.; цибуля ріпчаста — 0,5 шт.; курячі яйця — 3 шт.; майонез — 4 ст. л.; зелень — до смаку; сіль — до смаку.
Приготування
Овочі та яйця краще відварити з вечора.
Оселедець промити, відділити філе, порізати трохи більше, ніж зазвичай.
Покласти кусочки у глибокий салатник.
Очистити овочі, цибулю, яйця. Один жовток відкласти для оздоблення верху.
Цибулю дрібно нарізати й додати до оселедця, перемішати.
Натерти на великій тертці картоплю, моркву, яйця. Останнім — буряк.
Буряк трохи посолити, додати майонез й ретельно перемішати.
Накрити та поставити хвилин на 15−20 у холодильник, щоб овочі трохи остигли.
Перекласти салат у глибоке блюдо, верх прикрасити тертим жовтком та гілочками зелені.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...