
Перші морози не привід відмовлятися від насолоди поласувати ніжним та соковитим стейком. Приємна компанія, курячий стейк та хрусткі сезонні овочі додадуть настрою та навіть здатні врятувати від осінньої хандри, радять Патріоти України.
Рецепт курячого стейка із сезонними овочами
Порцій: 4
Час: 40 хвилин
Інгредієнти:
- 500 грам курячого філе;
- 2 штуки середніх кабачків;
- 300 грам болгарського перцю;
- 1 велика червона цибуля;
- 1 пучок зеленої спаржі;
- 4 столові ложки оливкової олії;
- 3 чайні ложки приправи до шашлику;
- 100 грам фети;
- 1 чайна ложка зернистої гірчиці;
- 1 чайна ложка лимонного соку;
- 1 столова ложка кленового сиропу.
Приготування:
- Куряче філе необхідно очистити від плівки та розрізати на 4 частини. М’ясо змішати зі спеціями ложкою оливкової олії та відкласти маринуватися.
- Підготуйте овочі: відріжте кінчики спаржі, кабачки наріжте часточками, перець розріжте навпіл, а цибулю кільцями. Змішайте овочі із 2 столовими ложками оливкової олії.
- Викладіть овочі на одну сторону деко, а курку на іншу. Обсмажте м’ясо на грилі 12 – 15 хвилин залежно від розміру шматків, а овочі 10 – 12 хвилин.
- Перед подачею посипати сиром фета і полити соусом з гірчиці, лимонного соку, кленового сиропу і оливкової олії.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...