
Осінь тішить достатком фруктів, що дають можливість робити гарні бюджетні, сезонні десерти та випічки.
Особливо популярна випічка з яблуками. Пироги і пиріжки з яблуками завжди виходять неймовірно запашні і дуже смачні. Якщо ж в начинку додати цілі ягоди винограду, пиріг набуде ще приємніший смак і соковитість, зазначають Патріоти України.
Яйця збити з цукром в міцну піну.
До яєчної маси додати сметану і сир і продовжити збивання.
Потім всипати просіяне борошно з розпушувачем і збивати до отримання однорідної маси, після чого влити тепле розтоплене вершкове масло і ще раз збити.
Наприкінці ввести цілі ягоди винограду і акуратно перемішати.
Приготоване тісто викласти в застелену пергаментом форму. По всій поверхні розкласти шматочки очищених яблук.
Випікати при 180°С близько 40 хвилин.
Поверхня охололого пирога за бажання притрусіть цукровою пудрою і прикрасьте виноградом.
Яблука переважно використовувати кисло-солодкі, а виноград — без кісточок.
Разом із виноградом в тісто можна додати подрібнені горіхи.
Виноград можна замінити на будь-які ягоди або вишню.
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...
Серце - один із найважливіших органів нашого організму, і його здоров’я напряму залежить від того, що ми їмо щодня. Правильний раціон може знизити ризик серцево-судинних захворювань і підтримати нормальний рівень холестерину та артеріального тиску, пер...