Усіма улюблені фрикадельки стають здоровішими! Такі соковиті, ніжні, і такі прості у приготуванні зазначають Патріоти України.
Не забудьте полити їх грецьким соусом дзадзики!Його готують з грецького йогурту, свіжих огірків, спецій та з додаванням оливкової олії. Пропонуємо вам спробувати його з фрикадельками, запеченими в духовці.
Рецепт запечених фрикадельок з соусом дзадзики
Час: 40 хвилин
Порції: 6
Приготування:
Для приготування соусу змішайте грецький йогурт, нарізаний дрібними кубиками огірок, вичавлений часник, подрібнений кріп, лимонний сік, цедру лимона і м’яту. Присмачте соус сіллю і перцем.
Полийте дзадзики оливковою олією. Поставте в холодильник щонайменше на 10 хвилин, щоб смаки з'єдналися.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Злегка змастіть олією форму для випікання.
У великій мисці змішайте мелену індичку, панірувальні сухарі, подрібнену цибулю та часник, яєчні жовтки, цедру лимона, орегано, кмин, сіль і перець.
Перемішайте фарш до однорідності. Сформуйте фрикадельки розміром з волоський горіх. У вас вийде близько 18 – 20 штук.
Помістіть фрикадельки на де і запікайте 18 – 20 хвилин.
Подавайте страву з соусом дзадзики, прикрасивши (за бажанням) кропом і лимонною цедрою. Смачного!
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...