Якими б стравами не балувала господиня свою сім’ю, найпростішим і бажаним варіантом залишається смажена картопля. При цьому варіантів її приготування безліч. Під час смаження господині додають гриби, куряче філе, зелень і навіть солодкий перець. Однак способів смаження також буває достатньо, зазначають Патріоти України.
Ось, до речі, один з цікавих.
Інгредієнти
Дрібну картоплю очистіть, промийте під проточною водою і відваріть до готовності в підсоленій воді. Тим часом в глибокій ємності змішайте яйця зі сметаною.
До цієї суміші додайте сіль і паприку, дрібно різаний кріп. Перемішайте все виделкою, додайте борошно. Вимішуйте тісто до консистенції густої сметани.
На сковороді розігрійте достатню кількість олії. Відварену і трохи охолонувшу картоплю умочіть в тісто, по черзі викладіть на сковороду.
У процесі смаження перевертайте картоплю з боку на бік. На ній повинна утворитися золотава скоринка. Готову страву викласти на тарілку, подавайте теплою.
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...
Кофеїн - найпопулярніший стимулятор у світі, і про нього існує безліч міфів. У останні роки в індустрії здорового способу життя набирає популярність відкладене вживання кофеїну - звичка, яку пропагує нейробіолог доктор філософії Ендрю Хуберман, щоб уни...