Якими б стравами не балувала господиня свою сім’ю, найпростішим і бажаним варіантом залишається смажена картопля. При цьому варіантів її приготування безліч. Під час смаження господині додають гриби, куряче філе, зелень і навіть солодкий перець. Однак способів смаження також буває достатньо, зазначають Патріоти України.
Ось, до речі, один з цікавих.
Інгредієнти
Дрібну картоплю очистіть, промийте під проточною водою і відваріть до готовності в підсоленій воді. Тим часом в глибокій ємності змішайте яйця зі сметаною.
До цієї суміші додайте сіль і паприку, дрібно різаний кріп. Перемішайте все виделкою, додайте борошно. Вимішуйте тісто до консистенції густої сметани.
На сковороді розігрійте достатню кількість олії. Відварену і трохи охолонувшу картоплю умочіть в тісто, по черзі викладіть на сковороду.
У процесі смаження перевертайте картоплю з боку на бік. На ній повинна утворитися золотава скоринка. Готову страву викласти на тарілку, подавайте теплою.
Популярний фудблогер Людмила Борщ продовжує публікувати на своєму youtube-каналі рецепти страв, для приготування яких не потрібна велика кількість часу та коштів, передають Патріоти України. . У суботу, 21 травня, вона поділилася рецептом легкої та ш...
За даними Інституту вивчення війни, могли бути вбитими або пораненими до 485 російських солдатів та знищені понад 80 одиниць техніки. Завдяки наданій силами спротиву Луганщини інформації, ЗСУ розбили війська рф поблизу Білогорівки: мінус пів тисячі оку...