Особливо оцінять діти! Ароматна картопля в клярі - цікавий рецепт смаженої страви

Якими б стравами не балувала господиня свою сім’ю, найпростішим і бажаним варіантом залишається смажена картопля. При цьому варіантів її приготування безліч. Під час смаження господині додають гриби, куряче філе, зелень і навіть солодкий перець. Однак способів смаження також буває достатньо, зазначають Патріоти України.

Ось, до речі, один з цікавих.

Інгредієнти

  • Картопля – 1,5 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 1,5 ст. л.
  • Пшеничне борошно – 1,5 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Кріп – 10 г
  • Соняшникова олія за смаком

Як приготувати ароматну картоплю в клярі

Дрібну картоплю очистіть, промийте під проточною водою і відваріть до готовності в підсоленій воді. Тим часом в глибокій ємності змішайте яйця зі сметаною.

До цієї суміші додайте сіль і паприку, дрібно різаний кріп. Перемішайте все виделкою, додайте борошно. Вимішуйте тісто до консистенції густої сметани.

На сковороді розігрійте достатню кількість олії. Відварену і трохи охолонувшу картоплю умочіть в тісто, по черзі викладіть на сковороду.

У процесі смаження перевертайте картоплю з боку на бік. На ній повинна утворитися золотава скоринка. Готову страву викласти на тарілку, подавайте теплою.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...