Можна не ходити у заклади швидкого харчування за різноманітними нагетсами, бо рецепт курячих стріпсів набагато смачніший. Спробуйте приготувати і ви, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібно нарізати куряче філе на продовгасті смужки. Змастіть їх сіллю, перцем та спеціями. Можна взяти копчену паприку, сухий часник, кріп і ін. Вибір на ваш смак.
Обваляйте смужки у борошні, у яйці та у панірувальних сухарях. Викладіть на пергаментний папір та поставте запікатись у духовку при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Сирний соус до стріпсів можна взяти готовий або приготувати самостійно. Смачного!
Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...
Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...