
У складі сухариків, придбаних у магазині, різних добавок міститься більше, ніж хліба. Зробити набагато корисніші та смачніші грінки можна на своїй кухні за кілька хвилин, передають Патріоти України.
Для цього наріжте шість скибочок батона на однакові за розміром кубики. Отримані заготовки слід перекласти у звичайний целофановий пакет.
Після цього візьміть 100 г вершкового масла і розтопіть його в ємності, що підходить для цього. До масла додайте дві дрібно посічені гілочки кропу і 100 г натертого на дрібній тертці сиру. Сюди ж відправте два роздавлені в часнику зубці часнику.
Отриману масу ретельно перемішайте і викладіть у пакетик із сухарями. Струсіть пакет кілька разів, щоб усі сухарики просочилися ароматною сумішшю.
Нарешті, настав час приступати до випічки. Застеліть лист пергаментним папером, який необхідно змастити рослинним маслом за допомогою пензлика, і викладіть майбутні грінки.
Після цього відправляйте їх на 15 хвилин у духовку на 180 градусів. Такі сухарики можуть бути як самостійною закускою, так і доповненням для багатьох страв.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....