Особливо оцінять діти! Як за кілька хвилин приготувати смачні домашні сухарики

У складі сухариків, придбаних у магазині, різних добавок міститься більше, ніж хліба. Зробити набагато корисніші та смачніші грінки можна на своїй кухні за кілька хвилин, передають Патріоти України.

Подробиці

Для цього наріжте шість скибочок батона на однакові за розміром кубики. Отримані заготовки слід перекласти у звичайний целофановий пакет.

Після цього візьміть 100 г вершкового масла і розтопіть його в ємності, що підходить для цього. До масла додайте дві дрібно посічені гілочки кропу і 100 г натертого на дрібній тертці сиру. Сюди ж відправте два роздавлені в часнику зубці часнику.

Отриману масу ретельно перемішайте і викладіть у пакетик із сухарями. Струсіть пакет кілька разів, щоб усі сухарики просочилися ароматною сумішшю.

Нарешті, настав час приступати до випічки. Застеліть лист пергаментним папером, який необхідно змастити рослинним маслом за допомогою пензлика, і викладіть майбутні грінки.

Після цього відправляйте їх на 15 хвилин у духовку на 180 градусів. Такі сухарики можуть бути як самостійною закускою, так і доповненням для багатьох страв.

"Король риб" без кісток - смачніше за курку і лікує судини

понеділок, 7 липень 2025, 20:07

Це не просто риба - це справжній дар для здоров’я, смаку й навіть дієти. Осетер повертається на українські столи, і ось чому ти маєш його спробувати, передають Патріоти України. . Ще з часів середньовіччя осетер прикрашав столи королів і князів. Сього...

Інакше огірки стануть м'якими, а розсіл - мутним: Ось що не можна додавати до консервації

понеділок, 7 липень 2025, 10:15

Хрусткість та чистота розсолу – чи не головні критерії вдало заготованих огірочків. І є продукти, які можуть дуже негативно на них вплинути, передають Патріоти України. Навряд як комусь подобається, коли заготовлені на зиму огірочки стають дуже м'якими...