Особливо соковиті: Рецепт відбивних по-польськи у маринаді та паніруванні

У польській кухні однією з найвідоміших страв є відбивні, які за технологією приготування істотно відрізняються від наших. Справа у тому, що перед смаженням м`ясо проходить цілу підготовку: спершу його маринують у молочному маринаді, після чого ретельно панірують у борошні, яйцях та сухарях. Такі відбивні виходять надзвичайно ніжними, просоченими та з дуже хрусткою скоринкою. Рецептом відбивних по-польськи поділилася фудблогерка Юлія Микулич (yulia_mikulich) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • свинина 700 г

Маринад:

  • молоко – 300 мл
  • цибуля ріпчаста – 150 г
  • часник – 1-2 зубчики
  • сіль, перець

Панірування:

  • яйця – 2 шт.
  • молоко з маринаду – 50 мл
  • панірувальні сухарі
  • пшеничне борошно

Спосіб приготування:

1. Маринад. Молоко налити у глибоку місткість.

2. Порізати цибулю та додати до молока.

3. Пропустити часник через прес. Посолити та поперчити. Перемішати.

4. М`ясо порізати та відбити гладкою частиною молотка.

5. Опустити м`ясо в маринад і залишити на 1 годину.

6. Яйця збити до однорідності. Посолити та поперчити.

7. Налити до яєць молоко, в якому маринувалось м`ясо.

8. Насипати сухарі та борошно в окремі тарілки.

9. Обкачати м`ясо у борошні, потім – у яйці та сухарях. Посмажити відбивні.

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...