У польській кухні однією з найвідоміших страв є відбивні, які за технологією приготування істотно відрізняються від наших. Справа у тому, що перед смаженням м`ясо проходить цілу підготовку: спершу його маринують у молочному маринаді, після чого ретельно панірують у борошні, яйцях та сухарях. Такі відбивні виходять надзвичайно ніжними, просоченими та з дуже хрусткою скоринкою. Рецептом відбивних по-польськи поділилася фудблогерка Юлія Микулич (yulia_mikulich) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Маринад:
Панірування:
Спосіб приготування:
1. Маринад. Молоко налити у глибоку місткість.
2. Порізати цибулю та додати до молока.
3. Пропустити часник через прес. Посолити та поперчити. Перемішати.
4. М`ясо порізати та відбити гладкою частиною молотка.
5. Опустити м`ясо в маринад і залишити на 1 годину.
6. Яйця збити до однорідності. Посолити та поперчити.
7. Налити до яєць молоко, в якому маринувалось м`ясо.
8. Насипати сухарі та борошно в окремі тарілки.
9. Обкачати м`ясо у борошні, потім – у яйці та сухарях. Посмажити відбивні.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...