Особливо соковиті: Рецепт відбивних по-польськи у маринаді та паніруванні

У польській кухні однією з найвідоміших страв є відбивні, які за технологією приготування істотно відрізняються від наших. Справа у тому, що перед смаженням м`ясо проходить цілу підготовку: спершу його маринують у молочному маринаді, після чого ретельно панірують у борошні, яйцях та сухарях. Такі відбивні виходять надзвичайно ніжними, просоченими та з дуже хрусткою скоринкою. Рецептом відбивних по-польськи поділилася фудблогерка Юлія Микулич (yulia_mikulich) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • свинина 700 г

Маринад:

  • молоко – 300 мл
  • цибуля ріпчаста – 150 г
  • часник – 1-2 зубчики
  • сіль, перець

Панірування:

  • яйця – 2 шт.
  • молоко з маринаду – 50 мл
  • панірувальні сухарі
  • пшеничне борошно

Спосіб приготування:

1. Маринад. Молоко налити у глибоку місткість.

2. Порізати цибулю та додати до молока.

3. Пропустити часник через прес. Посолити та поперчити. Перемішати.

4. М`ясо порізати та відбити гладкою частиною молотка.

5. Опустити м`ясо в маринад і залишити на 1 годину.

6. Яйця збити до однорідності. Посолити та поперчити.

7. Налити до яєць молоко, в якому маринувалось м`ясо.

8. Насипати сухарі та борошно в окремі тарілки.

9. Обкачати м`ясо у борошні, потім – у яйці та сухарях. Посмажити відбивні.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...