У польській кухні однією з найвідоміших страв є відбивні, які за технологією приготування істотно відрізняються від наших. Справа у тому, що перед смаженням м`ясо проходить цілу підготовку: спершу його маринують у молочному маринаді, після чого ретельно панірують у борошні, яйцях та сухарях. Такі відбивні виходять надзвичайно ніжними, просоченими та з дуже хрусткою скоринкою. Рецептом відбивних по-польськи поділилася фудблогерка Юлія Микулич (yulia_mikulich) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Маринад:
Панірування:
Спосіб приготування:
1. Маринад. Молоко налити у глибоку місткість.
2. Порізати цибулю та додати до молока.
3. Пропустити часник через прес. Посолити та поперчити. Перемішати.
4. М`ясо порізати та відбити гладкою частиною молотка.
5. Опустити м`ясо в маринад і залишити на 1 годину.
6. Яйця збити до однорідності. Посолити та поперчити.
7. Налити до яєць молоко, в якому маринувалось м`ясо.
8. Насипати сухарі та борошно в окремі тарілки.
9. Обкачати м`ясо у борошні, потім – у яйці та сухарях. Посмажити відбивні.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...