Особливий яблучний пиріг за 30 хвилин: Популярна телеведуча поділилася приголомшливим рецептом

Якщо вам хочеться приготувати смачний пиріг з головними осінніми фруктами – яблуками, грушами, однозначно кращим варіантом стане – крамбл. Це абсолютно елементарний в приготуванні, дуже легкий, ароматний й такий смачний пиріг практично без тіста, так як основа його – яблука. Телеведуча Валентина Хамайко на своєму YouTube-каналі поділилася приголомшливим рецептом смачного яблучно-вівсяного крамблу, який приведе в захват усіх ваших близьких та гостей, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
борошно – 70 г
яблука – 5-6 шт.
цукор коричневий – 50-60 г
кориця – 1/2 ч. л
масло – 85 г
вівсянка – 30 г
волоські горіхи – 50 г
лимонний сік – 1-2 ст. л
сіль – дрібка
сушений імбир – дрібка
вершкове масло для форми – 30 г
Спосіб приготування:
Насамперед змастіть форму для запікання вершковим маслом.
Яблука помийте, очистіть від шкірки, наріжте кубиком та полийте лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Обов'язково присипте їх цукром, корицею та сушеним імбиром, ретельно перемішайте й висипте у форму.
Змішайте борошно з коричневим цукром, додайте вівсяні пластівці, вершкове масло, подрібнені волоські горіхи, ретельно перемішайте руками та присипте цією сумішшю яблука.
Відправте його в гарячу духовку, готуйте яблучний крамбл близько 30-40 хвилин при 180 С.

Їсти його можна гарячим, з кулькою морозива.

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині ставлять тісто в холодильник

неділя, 2 листопад 2025, 17:30

Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...

Ці продукти підробляють частіше за все - і ви навіть не здогадуєтесь

неділя, 2 листопад 2025, 13:10

Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...