Особливий яблучний пиріг за 30 хвилин: Популярна телеведуча поділилася приголомшливим рецептом

Якщо вам хочеться приготувати смачний пиріг з головними осінніми фруктами – яблуками, грушами, однозначно кращим варіантом стане – крамбл. Це абсолютно елементарний в приготуванні, дуже легкий, ароматний й такий смачний пиріг практично без тіста, так як основа його – яблука. Телеведуча Валентина Хамайко на своєму YouTube-каналі поділилася приголомшливим рецептом смачного яблучно-вівсяного крамблу, який приведе в захват усіх ваших близьких та гостей, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
борошно – 70 г
яблука – 5-6 шт.
цукор коричневий – 50-60 г
кориця – 1/2 ч. л
масло – 85 г
вівсянка – 30 г
волоські горіхи – 50 г
лимонний сік – 1-2 ст. л
сіль – дрібка
сушений імбир – дрібка
вершкове масло для форми – 30 г
Спосіб приготування:
Насамперед змастіть форму для запікання вершковим маслом.
Яблука помийте, очистіть від шкірки, наріжте кубиком та полийте лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Обов'язково присипте їх цукром, корицею та сушеним імбиром, ретельно перемішайте й висипте у форму.
Змішайте борошно з коричневим цукром, додайте вівсяні пластівці, вершкове масло, подрібнені волоські горіхи, ретельно перемішайте руками та присипте цією сумішшю яблука.
Відправте його в гарячу духовку, готуйте яблучний крамбл близько 30-40 хвилин при 180 С.

Їсти його можна гарячим, з кулькою морозива.

Чому досвідчені господині при приготуванні котлет використовують манку замість сухарів

понеділок, 20 січень 2025, 7:10

Всім господиням хочеться, щоб котлети не тільки вийшли смачними і соковитими, але й мали б приємний зовнішній вигляд. Не всі знають, що якість страви залежить від панірування, передають Патріоти України. При використанні стандартних сухарів результат м...

Є секрет! Як зробити картополяне пюре більш ніжним та вершковим

понеділок, 20 січень 2025, 6:58

Пюре – одна з найбільш улюблених страв в Україні, яку щодня вживають мільйони людей. Однак кожен має свій спосіб його приготування, додаючи свої секрети та поради. Щоб картопля вийшла надзвичайно смачною, варто дотримуватись кількох ключових рекомендац...