Особливий яблучний пиріг за 30 хвилин: Популярна телеведуча поділилася приголомшливим рецептом

Якщо вам хочеться приготувати смачний пиріг з головними осінніми фруктами – яблуками, грушами, однозначно кращим варіантом стане – крамбл. Це абсолютно елементарний в приготуванні, дуже легкий, ароматний й такий смачний пиріг практично без тіста, так як основа його – яблука. Телеведуча Валентина Хамайко на своєму YouTube-каналі поділилася приголомшливим рецептом смачного яблучно-вівсяного крамблу, який приведе в захват усіх ваших близьких та гостей, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
борошно – 70 г
яблука – 5-6 шт.
цукор коричневий – 50-60 г
кориця – 1/2 ч. л
масло – 85 г
вівсянка – 30 г
волоські горіхи – 50 г
лимонний сік – 1-2 ст. л
сіль – дрібка
сушений імбир – дрібка
вершкове масло для форми – 30 г
Спосіб приготування:
Насамперед змастіть форму для запікання вершковим маслом.
Яблука помийте, очистіть від шкірки, наріжте кубиком та полийте лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Обов'язково присипте їх цукром, корицею та сушеним імбиром, ретельно перемішайте й висипте у форму.
Змішайте борошно з коричневим цукром, додайте вівсяні пластівці, вершкове масло, подрібнені волоські горіхи, ретельно перемішайте руками та присипте цією сумішшю яблука.
Відправте його в гарячу духовку, готуйте яблучний крамбл близько 30-40 хвилин при 180 С.

Їсти його можна гарячим, з кулькою морозива.

Як зробити ідеальне тонке тісто для піци - секрети піцерій

понеділок, 24 лютий 2025, 12:12

Між домашньою та ресторанною піцою – справжня прірва. Секрет смачної піци полягає саме в особливому тісті, яке роблять у піцеріях. Вони ніколи не додають дріжджі, які завжди фігурують у домашніх рецептах. Купуючи в магазині вже готове тісто, ви завжди ...

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачніші

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...