Особливий яблучний пиріг за 30 хвилин: Популярна телеведуча поділилася приголомшливим рецептом

Якщо вам хочеться приготувати смачний пиріг з головними осінніми фруктами – яблуками, грушами, однозначно кращим варіантом стане – крамбл. Це абсолютно елементарний в приготуванні, дуже легкий, ароматний й такий смачний пиріг практично без тіста, так як основа його – яблука. Телеведуча Валентина Хамайко на своєму YouTube-каналі поділилася приголомшливим рецептом смачного яблучно-вівсяного крамблу, який приведе в захват усіх ваших близьких та гостей, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
борошно – 70 г
яблука – 5-6 шт.
цукор коричневий – 50-60 г
кориця – 1/2 ч. л
масло – 85 г
вівсянка – 30 г
волоські горіхи – 50 г
лимонний сік – 1-2 ст. л
сіль – дрібка
сушений імбир – дрібка
вершкове масло для форми – 30 г
Спосіб приготування:
Насамперед змастіть форму для запікання вершковим маслом.
Яблука помийте, очистіть від шкірки, наріжте кубиком та полийте лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Обов'язково присипте їх цукром, корицею та сушеним імбиром, ретельно перемішайте й висипте у форму.
Змішайте борошно з коричневим цукром, додайте вівсяні пластівці, вершкове масло, подрібнені волоські горіхи, ретельно перемішайте руками та присипте цією сумішшю яблука.
Відправте його в гарячу духовку, готуйте яблучний крамбл близько 30-40 хвилин при 180 С.

Їсти його можна гарячим, з кулькою морозива.

Ефект може здивувати! ТОП-6 продуктів, які бадьорять не гірше за каву

субота, 7 червень 2025, 19:08

Розповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...

А ви це знали? Чим можна замінити рис при приготуванні голубців

субота, 7 червень 2025, 17:10

Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...