Цибуля у свіжому вигляді має специфічний смак та аромат. Хрустка та апетитна, але є бажання скуштувати її в дещо лагіднішому форматі. Пропонуємо вам спробувати рецепт з медово-оцтовим маринадом, передають Патріоти України.
Для маринування потрібні такі:
Смачніше та привабливіше виглядає закуска, коли цибуля у двох кольорах. Беріть ріпчасту та фіолетову.
Накришіть цибулю та залийте окропом, щоб вийшов гіркий присмак та специфічний аромат. Залишіть стояти до охолодження рідини. Злийте.
В ошпарену цибулю тепер додайте решту компонентів, які вказані в рецепті. Поставте місткість з цибулею в холодильник. Потрібно 10-12 годин, щоб вона промаринувалася. Цієї кількості цибулі вистачить на всіх. Смачного!
Якщо хочеться десерт, а можливості випікати нема, то зробіть торт у формі з трьох інгредієнтів. Вам треба лише печиво квадратне, згущене молоко та сметана, передають Патріоти України. Зміщайте 1 банку вареного згущеного молока з пачкою сметани (300-400...
Не думайте, що картопляне пюре готують лише у нас. Цей гарнір відомий та має попит в багатьох країнах. Вишукане картопляне пюре готують у Франції. Пропонуємо вам про нього дізнатись детальніше, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наст...