Курячі котлети можна приготувати не лише без хліба, та без паніровки, передають Патріоти України.
Котлети за таким незвичайним рецептом виходять цілком собі класичні.
Інгредієнти для приготування:
Приготування
Перемелюємо курячі грудки або беремо готовий курячий фарш.
Через м’ясорубку проганяємо овочі – можна взяти один чи два зі списку. Наприклад, кабачки в котлетах надають соковитість, картопля – ніжність, а морквина – запашність.
Кладемо овочі у фарш, додаємо яйце, молоко та спеції.
Все перемішуємо. Манку додаємо в останню чергу.
Формуємо котлети та обсмажуємо по 3-4 хвилини з кожного боку.
Котлети вийдуть пишними та дуже смачними. Подаємо до столу з гарніром.
Суп часто варять у великій кількості, щоб вистачило на довше і не доводилося готувати щодня. Але мало хто замислюється, скільки часу ця страва може залишатися безпечною для вживання. Неправильне зберігання або надто довгий термін у холодильнику можуть ...
"Цикорій належить до роду трав'янистих рослин родини складноцвітих (айстрових), має міцне волохате стебло, світло-фіолетові квіти та листя, яке часто використовують в салатах. Корінь цикорію є основним інгредієнтом для напою. Його подрібнюють, обсмажую...