Курячі котлети можна приготувати не лише без хліба, та без паніровки, передають Патріоти України.
Котлети за таким незвичайним рецептом виходять цілком собі класичні.
Інгредієнти для приготування:
Приготування
Перемелюємо курячі грудки або беремо готовий курячий фарш.
Через м’ясорубку проганяємо овочі – можна взяти один чи два зі списку. Наприклад, кабачки в котлетах надають соковитість, картопля – ніжність, а морквина – запашність.
Кладемо овочі у фарш, додаємо яйце, молоко та спеції.
Все перемішуємо. Манку додаємо в останню чергу.
Формуємо котлети та обсмажуємо по 3-4 хвилини з кожного боку.
Котлети вийдуть пишними та дуже смачними. Подаємо до столу з гарніром.
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...