От у чому секрет! Як розігріти піцу, щоб тісто знову стало м’яким та смачним

Апетитна піца з соковитою начинкою - відмінний варіант, як для перекусу, так і для повноцінної вечері. Однак холодна піца, на жаль, не така смачна, як свіжоспечена, передають Патріоти України.

Подробиці

Та й розігрітий варіант страви не може похвалитися таким самим смаком, як піца, яку щойно дістали з печі. Однак це нескладно виправити, звичайно, якщо знати, головний нюанс цього процесу.

Для того щоб підігріти коржик із сиром у духовці або мікрохвильовій печі, перед тим як зачинити дверцята побутового приладу, сюди ж слід помістити склянку з водою.

Рідини в скляну ємність необхідно налити приблизно до половини. Волога, що випаровується, знову зробить підсохле тісто м’яким і повітряним.

Крім цього, такий спосіб чудово працює для того, щоб «воскресити» зачерствілий окраєць хліба.

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...

Є секрет! Яку крупу додати у грибний суп, щоб було смачніше

понеділок, 24 лютий 2025, 9:15

Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...