Апетитна піца з соковитою начинкою - відмінний варіант, як для перекусу, так і для повноцінної вечері. Однак холодна піца, на жаль, не така смачна, як свіжоспечена, передають Патріоти України.
Та й розігрітий варіант страви не може похвалитися таким самим смаком, як піца, яку щойно дістали з печі. Однак це нескладно виправити, звичайно, якщо знати, головний нюанс цього процесу.
Для того щоб підігріти коржик із сиром у духовці або мікрохвильовій печі, перед тим як зачинити дверцята побутового приладу, сюди ж слід помістити склянку з водою.
Рідини в скляну ємність необхідно налити приблизно до половини. Волога, що випаровується, знову зробить підсохле тісто м’яким і повітряним.
Крім цього, такий спосіб чудово працює для того, щоб «воскресити» зачерствілий окраєць хліба.
Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...
Італійська піца вже давно увійшла в меню нашої кухні. Вона зайняла почесне місце на столі під час святкувань днів народження, та пікніків на природі і просто як смачна вечеря в колі друзів. передають Патріоти України. Господині приловчились готувати пі...