
Вимочений у молоці, вершках чи воді хлібний м'якуш використовують у приготуванні котлет як сполучний компонент, який допомагає фаршу триматися купи. Таку ж роль виконує манка, терті овочі та яйця, передають Патріоти України.
Утім, якщо ви хочете приготувати справді смачні, соковиті й пишні котлети, то ці інгредієнти у фарш краще не додавати. Як і цибулю.
Досвідчені кулінари стверджують, що ідеальні котлети виходять, якщо до м'ясного фаршу додавати не хлібний м'якуш, а панірувальні сухарі. А якщо знати, як правильно використовувати соду, то м’ясні смаколики будуть ще й дуже пишними!
Як приготувати дійсно смачні та пишні котлети
Інгредієнти:
фарш – 500 г
сода – 1 ч.л.
часник – 3 зубчики
зелень – 1 пучок
сіль, перець – до смаку
Приготування:
Часник пропускаємо через прес, подрібнюємо зелень і додаємо обидва компоненти до фаршу. Всипаємо соду і спеції та ретельно перемішуємо.
З цієї маси формуємо котлетки (чи ковбаски) і обсмажуємо на попередньо розігрітій сковорідці до появи рум'янцю з обох боків.
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...