
Щоб приготувати справді пишні сирники із сиру, потрібно знати кулінарні секрети наших бабусь, передають Патріоти України.
Найчастіше сирники прилипають до сковорідки, горять та розвалюються.
А щоб такого не було, спробуйте приготувати сирники за цим рецептом.
Викладіть кисломолочний сир у глибоку миску, вбийте яйця, перемішайте.
Всипте цукор і погашену оцтом соду.
Додайте ванілін і знову перемішайте так, щоб тісто вийшло однорідним.
Всипте в тісто просіяне борошно.
Додайте в тісто терту цедру лимона, перемішайте.
Присипте борошном обробну дошку і обваляйте сирники у ній. На один сирник потрібно дві ложки тіста. Скачуйте кульку, а потім ложкою формуйте млинець.
Розігрійте на сковороді олію, викладіть сирники та обсмажуйте їх на середньому вогні з двох сторін до зарум’янювання.
Не відходьте від плити, щоб сирники не згоріли.
Різдво швидко наближається, а це означає, що варто задуматися про святкове меню. Риба завжди є однією з головних страв у польських домівках у цю пору року. Секрет правильного приготування полягає в тому, щоб зробити її ніжною всередині та хрусткою зовн...
Якщо ви любите кулінарні експерименти, цей рецепт точно вас здивує! Виявляється, майонез можна приготувати не лише з сирих яєць, а й на основі смаженої яєчні. Результат - кремоподібний, ароматний соус, який може конкурувати з найкращими магазинними вар...