
Щоб приготувати справді пишні сирники із сиру, потрібно знати кулінарні секрети наших бабусь, передають Патріоти України.
Найчастіше сирники прилипають до сковорідки, горять та розвалюються.
А щоб такого не було, спробуйте приготувати сирники за цим рецептом.
Викладіть кисломолочний сир у глибоку миску, вбийте яйця, перемішайте.
Всипте цукор і погашену оцтом соду.
Додайте ванілін і знову перемішайте так, щоб тісто вийшло однорідним.
Всипте в тісто просіяне борошно.
Додайте в тісто терту цедру лимона, перемішайте.
Присипте борошном обробну дошку і обваляйте сирники у ній. На один сирник потрібно дві ложки тіста. Скачуйте кульку, а потім ложкою формуйте млинець.
Розігрійте на сковороді олію, викладіть сирники та обсмажуйте їх на середньому вогні з двох сторін до зарум’янювання.
Не відходьте від плити, щоб сирники не згоріли.
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...
Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...