Отруюють ваш організм! ТОП-5 напоїв, які не можна вживати

На полицях в магазинах є багато різноманітних напоїв, які попри доступність до покупця є шкідливими. Вживаючи деякі на постійній основі, можна навіть набрати зайву вагу, зазначають Патріоти України

Крем-кава

Така кава може містити багато цукру та калорій, що у результаті може призвести до появи зайвої ваги. Замість крем-кави краще вибрати звичайну, додавши всередину знежирене молоко і цукор. До того ж в натуральній не буде ароматизаторів та інших добавок.

Вода з різними смаковими добавками

Смакові добавки означають, що всередині є багато штучних підсолоджувачів та ароматизаторів. Попри напис про вітаміни — найкращим варіантом буде звичайна вода. До того ж людський організм лише її сприймає за воду, а не соки, газировки чи каву.

Газований сік

Такі напої містять барвники, підсолоджувачі та ароматизатори. Вибираючи газований сік не можна бути впевненим, що саме знаходиться всередині. Такі напої можуть стати причиною ожирінням, враховуючи, що через цукор пити їх хочеться більше.

Лимонад

Придбаний лимонад може не містити лимонний сік. Замість нього всередині можуть виявитися і штучні речовини, як і підвищений рівень цукру.

Спортивні напої

Вони влучні, коли людина займається спортом і в неї швидко "згоряють" калорії. Але в більшості таких напоїв багато цукру та консервантів, які не позначаться позитивно на здоров'ї.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...