Отруюють ваш організм! ТОП-5 напоїв, які не можна вживати

На полицях в магазинах є багато різноманітних напоїв, які попри доступність до покупця є шкідливими. Вживаючи деякі на постійній основі, можна навіть набрати зайву вагу, зазначають Патріоти України

Крем-кава

Така кава може містити багато цукру та калорій, що у результаті може призвести до появи зайвої ваги. Замість крем-кави краще вибрати звичайну, додавши всередину знежирене молоко і цукор. До того ж в натуральній не буде ароматизаторів та інших добавок.

Вода з різними смаковими добавками

Смакові добавки означають, що всередині є багато штучних підсолоджувачів та ароматизаторів. Попри напис про вітаміни — найкращим варіантом буде звичайна вода. До того ж людський організм лише її сприймає за воду, а не соки, газировки чи каву.

Газований сік

Такі напої містять барвники, підсолоджувачі та ароматизатори. Вибираючи газований сік не можна бути впевненим, що саме знаходиться всередині. Такі напої можуть стати причиною ожирінням, враховуючи, що через цукор пити їх хочеться більше.

Лимонад

Придбаний лимонад може не містити лимонний сік. Замість нього всередині можуть виявитися і штучні речовини, як і підвищений рівень цукру.

Спортивні напої

Вони влучні, коли людина займається спортом і в неї швидко "згоряють" калорії. Але в більшості таких напоїв багато цукру та консервантів, які не позначаться позитивно на здоров'ї.

Продукти, у яких найбільше прихованої солі - і ви навіть не здогадуєтесь!

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 9:15

Більшість людей вважає, що споживає небагато солі, але насправді її основна частина потрапляє в організм не з солонки, а з готових і перероблених продуктів. Цю приховану сіль додають виробники, щоб поліпшити смак, консистенцію та збільшити термін збері...

Не робіть так! Названо помилки, через які мед швидко зацукриться

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 8:45

Мед - один із найцінніших натуральних продуктів, який є майже в кожній оселі. Його додають до чаю, випічки, соусів чи каш. Проте багато хто стикався з ситуацією, коли рідкий, ароматний мед раптом густіє і покривається кристалами цукру. Цей процес здаєт...