Отримаєте енергію на цілий день! ТОП-5 корисних сніданків для схуднення

Знайти час для їжі вранці буває складно. Утім, всього 15 хвилин на приготування сніданку можуть суттєво допомогти у зниженні ваги, передають Патріоти України.

Які ж найкращі варіанти ранкових страв? Разом із шеф-кухарем Кендіс Кумай, видання eatthis.com зібрало п’ять ситних білкових сніданків.

Яйця

Яким би способом ви не готували яйця, це чудова їжа для підтримки м’язів, тому варто включити їх у свій раціон. Ситний білковий сніданок забезпечить вас енергією для довгого дня та підготує тіло до вечірніх тренувань.

"Яйця багаті на омега-3, білок та амінокислоти. Ці елементи важливі для зміцнення м’язової маси та втрати зайвої ваги", – зазначає Кумай.

Знежирений грецький йогурт з ягодами

Грецький йогурт – це чудовий вибір для сніданку, але не варто їсти його в чистому вигляді. Кумай рекомендує почати день із порції нежирного грецького йогурту з додаванням свіжих ягід. Такий сніданок наситить ваш організм білком, кальцієм і залізом. Ягоди містять антоціани – флавоноїди, які відповідають за яскраві кольори фруктів і мають властивості, що сприяють спалюванню жиру в області живота. Таким чином, ви залишатиметеся ситими та енергійними до обіду, одночасно скорочуючи об’єми талії.

Протеїновий коктейль

Хороший коктейль сприяє покращенню кровообігу в м’язах та підзаряджає вас енергією. Кумай радить звернути увагу на сироватковий протеїн: "Сироватка допомагає не лише покращити фізичні показники, а й контролювати вагу", – каже вона.

Якщо ж сироватка не для вас, можна обрати альтернативи – рисовий, гороховий або конопляний білок. Спробуйте смачні смузі, які допомагають боротися з жиром на животі. Їх надихнули десерти, як-от арахісові батончики або чорничний пиріг, але вони наповнені білком і поживними речовинами, необхідними для продуктивного дня.

Білкові млинці

Завдяки правильній рецептурі млинці можуть стати джерелом білка та корисних вуглеводів. Головне – відмовитися від сумішей на основі білого борошна.

Цільнозернові тости з горіховим маслом та насінням

Якщо щодня змащуєте тости арахісовим маслом або додаєте його до коктейлів – це здоровий вибір. Але іноді варто урізноманітнити ранковий прийом їжі. У складі готових корисних паст міститься сім різних видів горіхів і насіння: арахіс, кеш’ю, мигдаль, насіння льону, бразильські горіхи, фундук та насіння соняшника.

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...