Така страву приготувати дуже легко. Запіканку робити будемо з лавашем і свинячим фаршем. Також для неї готується заливка. Швидко, просто і мега-апетитно. У ній дуже вдале поєднання смаків, яке не залишить байдужим нікого. Всім рекомендую спробувати і розбавити своє меню новими смаками, зазначають Патріоти України.
Необхідні інгредієнти
В першу чергу очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо її. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обсмажуватися до золотистого кольору.
Після закінчення потрібного часу додаємо фарш і продовжуємо процес смаження до його готовності. При цьому потрібно періодично помішувати.
По закінченню процесу солимо і перчимо до смаку. Також додаємо дрібно нарізаний кріп і добре перемішуємо.
Беремося за приготування заливки. Для цього в окрему ємність відправляємо яйця, сметану, гірчицю і дрібку солі. Збиваємо все трохи.
Потім розкладаємо лаваш і на кожен лист рівними частинами розміщуємо фарш. Розрівнюємо його.
Помідори нарізаємо кружечками і укладаємо їх поверх. Тепер звертаємо в рулети і кожен нарізаємо на три частини.
Беремо форму для випічки і змащуємо її маслом. Потім укладаємо заготовки щільно один до одного.
Після чого поверх виливаємо заливку і посипаємо сиром, попередньо натертим на дрібній фракції терки.
Відправляємо в духовку, розігріту до 170 градусів, на 25 хвилин.
Після закінчення потрібного часу запіканка готова і її можна подавати, нарізавши порційними шматочками.
Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...
Розчинна кава - зручний варіант для тих, хто хоче швидко збадьоритися. Але за зручністю часто ховається різниця у якості, яка може вплинути не лише на смак, а й на здоров’я. Як відрізнити добрий продукт від сурогату . пояснюємо простими словами, переда...