Оцінять всі! Дуже апетитна запіканка з фаршем з лаваша - лише спробуйте приготувати

Така страву приготувати дуже легко. Запіканку робити будемо з лавашем і свинячим фаршем. Також для неї готується заливка. Швидко, просто і мега-апетитно. У ній дуже вдале поєднання смаків, яке не залишить байдужим нікого. Всім рекомендую спробувати і розбавити своє меню новими смаками, зазначають Патріоти України.

Необхідні інгредієнти

  • 500 гр свинячого фаршу
  • 1 ріпчаста цибуля
  • кріп за смаком
  • 3 лаваша
  • 2 помідори
  • 3 яйця
  • 200 мл сметани
  • 1 столова ложка гірчиці
  • соняшникова олія за смаком
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • 150 гр твердого сиру

В першу чергу очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо її. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обсмажуватися до золотистого кольору.

Після закінчення потрібного часу додаємо фарш і продовжуємо процес смаження до його готовності. При цьому потрібно періодично помішувати.

По закінченню процесу солимо і перчимо до смаку. Також додаємо дрібно нарізаний кріп і добре перемішуємо.

Беремося за приготування заливки. Для цього в окрему ємність відправляємо яйця, сметану, гірчицю і дрібку солі. Збиваємо все трохи.

Потім розкладаємо лаваш і на кожен лист рівними частинами розміщуємо фарш. Розрівнюємо його.

Помідори нарізаємо кружечками і укладаємо їх поверх. Тепер звертаємо в рулети і кожен нарізаємо на три частини.

Беремо форму для випічки і змащуємо її маслом. Потім укладаємо заготовки щільно один до одного.

Після чого поверх виливаємо заливку і посипаємо сиром, попередньо натертим на дрібній фракції терки.

Відправляємо в духовку, розігріту до 170 градусів, на 25 хвилин.

Після закінчення потрібного часу запіканка готова і її можна подавати, нарізавши порційними шматочками.

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...

Не відірватися! Як приготувати смачний лимонний квас

п’ятниця, 27 червень 2025, 17:14

У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...