Оцінять всі! Дуже апетитна запіканка з фаршем з лаваша - лише спробуйте приготувати

Така страву приготувати дуже легко. Запіканку робити будемо з лавашем і свинячим фаршем. Також для неї готується заливка. Швидко, просто і мега-апетитно. У ній дуже вдале поєднання смаків, яке не залишить байдужим нікого. Всім рекомендую спробувати і розбавити своє меню новими смаками, зазначають Патріоти України.

Необхідні інгредієнти

  • 500 гр свинячого фаршу
  • 1 ріпчаста цибуля
  • кріп за смаком
  • 3 лаваша
  • 2 помідори
  • 3 яйця
  • 200 мл сметани
  • 1 столова ложка гірчиці
  • соняшникова олія за смаком
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • 150 гр твердого сиру

В першу чергу очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо її. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обсмажуватися до золотистого кольору.

Після закінчення потрібного часу додаємо фарш і продовжуємо процес смаження до його готовності. При цьому потрібно періодично помішувати.

По закінченню процесу солимо і перчимо до смаку. Також додаємо дрібно нарізаний кріп і добре перемішуємо.

Беремося за приготування заливки. Для цього в окрему ємність відправляємо яйця, сметану, гірчицю і дрібку солі. Збиваємо все трохи.

Потім розкладаємо лаваш і на кожен лист рівними частинами розміщуємо фарш. Розрівнюємо його.

Помідори нарізаємо кружечками і укладаємо їх поверх. Тепер звертаємо в рулети і кожен нарізаємо на три частини.

Беремо форму для випічки і змащуємо її маслом. Потім укладаємо заготовки щільно один до одного.

Після чого поверх виливаємо заливку і посипаємо сиром, попередньо натертим на дрібній фракції терки.

Відправляємо в духовку, розігріту до 170 градусів, на 25 хвилин.

Після закінчення потрібного часу запіканка готова і її можна подавати, нарізавши порційними шматочками.

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...