Торт – це делікатесний кондитерський виріб, приготування якого займає немало часу. А що робити, коли його майже нема або світло вимкнули? Тоді на допомогу прийде рецепт торта без випікання, передають Патріоти України.
Подробиці
Для того, щоб він став шедевром, необхідні такі інгредієнти:
Печиво – 0,5 кг
Кисломолочний сир – 0,5 кг
Вершкове масло –150 г
Цукор – 1 склянка
Молоко – 0,5 л
Какао – 2 ст. л.
Родзинки – 0,5 склянки
Для глазурі: 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. води, 1 ч. л. вершкового масла
Перетріть сир з маслом і цукром. Отриману масу розділіть на дві частини.
В одну додайте какао, а в другу – родзинки.
На фользі або харчовій плівці розкладіть пласт із печива, змоченого в молоці. Зверху викладіть сир із родзинками, потім другий шар печива і знову сир із родзинками. Останній шар – печиво, полите глазур’ю.
Вона готується з цукру, води, вершкового масла, які доводяться до кипіння і варяться до повного розчинення цукру.
Потім торт треба помістити в холодильник на 2-3 години.
Сирники із цим компонентом зараз мало хто готує. І це велика помилка. Справа в тому, що така страва в результаті виходить дуже смачною і корисною, передають Патріоти України. Йдеться про додавання в сирне тісто моркви. Готується таке частування просто....
Щоб запобігти виділенню соку під впливом температури у пирогах з ягодами, використовуйте хитрощі, які відомі тільки кулінарам зі стажем, передають Патріоти України. Ці хитрощі допоможуть вам приготувати по-справжньому смачний пиріг, який буде окрасою в...