Якщо хочете, щоб на десерт було дуже яблучно, то біжіть у магазин по листкове бездріжджове тісто і готуйте за швидким рецептом пиріг, передають Патріоти України.
1 кілограм осінніх яблук треба помити, порізати кубиками. Додати 100 г цукру та 10 г кориці, перемішати гарненько.
На сковорідку відправте 100 г вершкового масла, розігрійте і викладіть яйця з цукром та корицею. Протягом 5-7 хвилин тушкуйте, іноді перемішуючи, щоб цукор не пристав.
У склянці змішайте 1 ч.л. крохмалю з 100 мл води. Додайте рідину в сковорідку. Яблучний сік почне густіти, так і треба. Через хвилин 5 можна вимикати.
У форму викладіть лист тіста, поверх нього всю начинку, зверху зробіть сіточку або накрийте шматком тіста і зробіть надрізи для рівномірного випікання пирога.
Зверху змастіть яйцем для гарного золотого кольору.
Випікайте 30-40 хвилин при температурі 200 градусів.
Смакуйте!
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...