Оцінять всі! Як на сковороді приготувати смачну альтернативу піци за 10 хвилин

За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування пирога на сковороді знадобляться: 1 яйце, 4 ложки майонезу, 4 ложки молока, 6 ложок борошна, дрібка солі, 10 кружечків шинки, 1 помідор і 50 г тертого сиру. Для начинки можна використовувати будь-які інгредієнти, головне все посипати тертим сиром, щоб запеклася начинка під скоринкою.

Приготування

Яйце збиваємо вилкою, вливаємо молоко, додаємо майонез. Перемішуємо інгредієнти до однорідної консистенції, солимо, сиплемо борошно. Тісто готове. Тепер готуємо начинку: нарізаємо шинку соломкою, помідори півкільцями, сир тремо на тертці.

На розігріту сковорідку наливаємо олію і викладаємо тісто, розподіляючи його дном сковорідки. На тісто викладаємо шинку та помідори, а зверху посипаємо сиром. Закриваємо кришку і томимо пиріг на маленькому вогні 10 хвилин, доки не розплавиться сир. Найсмачніший пиріг з ніжним вершковим смаком готовий. Смачного!

Варто знати! Які помилки приводять до того, що сирники липнуть до сковороди

середа, 12 березень 2025, 13:07

Якщо в процесі приготування сирники липнуть до сковорідки, то блюдо може і не вийти. Корочка так і залишиться на сковоріді, а до столу доведеться подавати майже сирий сир. Іноді з такою проблемою може зіткнутися будь-яка господиня. Які недоліки в проце...

Господиням на замітку! Що потрібно робити, щоб котлети були соковитими

середа, 12 березень 2025, 12:05

Є сотні варіантів приготування котлет, які розкривають страву по новому, та дарують незабутнє гастрономічне задоволення. Багато кулінарів прагнуть навчитися готувати соковиті, рум’яні та ніжні котлети, які стануть справжнім хітом. Такий рецепт є, і він...