За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти України.
Для приготування пирога на сковороді знадобляться: 1 яйце, 4 ложки майонезу, 4 ложки молока, 6 ложок борошна, дрібка солі, 10 кружечків шинки, 1 помідор і 50 г тертого сиру. Для начинки можна використовувати будь-які інгредієнти, головне все посипати тертим сиром, щоб запеклася начинка під скоринкою.
Яйце збиваємо вилкою, вливаємо молоко, додаємо майонез.Перемішуємо інгредієнти до однорідної консистенції, солимо, сиплемо борошно.
Тісто готове. Тепер готуємо начинку: нарізаємо шинку соломкою, помідори півкільцями, сир тремо на тертці. На розігріту сковорідку наливаємо олію і викладаємо тісто, розподіляючи його дном сковорідки.На тісто викладаємо шинку та помідори, а зверху посипаємо сиром.Закриваємо кришку і томимо пиріг на маленькому вогні 10 хвилин, доки не розплавиться сир. Найсмачніший пиріг з ніжним вершковим смаком готовий. Смачного!
Сніданок вважається основою правильного харчування, але дієтологи попереджають: не все, що виглядає корисним, справді таким є. У багатьох популярних сніданках ховається надмірна кількість доданого цукру та інших інгредієнтів, які можуть шкодити здоров’...
Сир - один із найулюбленіших продуктів у світі. Та нещодавнє дослідження викликало серйозне занепокоєння: вчені вперше виявили, що він може містити тисячі частинок мікропластику, передають Патріоти України. Міжнародна група дослідників з Університетськ...