Оцінять всі! Як навчитися смажити пишний омлет

Пишність омлету на сковорідці ще ні про що не каже: він може втратити свій об’єм як під час смаження, так і при подачі на стіл. Тому господині намагаються знайти найоптимальніший метод готування, завдяки якому страва залишиться пишною та смачною. Існує дуже цікавий метод, з яким справиться кожен, передають Патріоти України.

У чому ж він полягає

Насамперед курячі яйця потрібно витягнути з холодильника заздалегідь. Вони повинні прогріватись на кухні від 30 до 60 хвилин. З холодного продукту омлет готувати не заведено.

Потім настає важливий момент: потрібно виділити один від одного білки та жовтки.

До жовтків додаємо дрібку солі та доводимо до однорідного стану. Вливаємо 100 мл молока із розрахунку на три яйця.

Після цього вводимо пару столових ложок борошна. Робота з жовтками закінчено.

Білки потрібно за допомогою міксера довести до стану піни, щоб маса вийшла повітряною та пишною.

З’єднуємо основні компоненти і знову перемішуємо.

Після всіх маніпуляцій можна сміливо приступати до смаження. За такої техніки приготування омлет просто не зможе вийти тонким і несмачним.

Джерело: ПростоВей

ТОП-3 хитрощі, які дозволять покращити смак гречаної каші

неділя, 22 грудень 2024, 23:10

Гречана каша сама по собі є дуже смачним гарніром, проте завжди можна покращити смак страви. Для цього спробуйте просто додати до рецепту деякі незвичні інгредієнти, передають Патріоти України. За допомогою яких продуктів можна покращити смак гречаної ...

Не робіть так! Чому оладки під час готування розтікаються й опадають

неділя, 22 грудень 2024, 22:10

Приготування оладок – досить простий процес, однак не кожній господині вдається спекти їх пухкими та високими, і ось чому, передають Патріоти України. Професійні кулінари, як пише Arguments, розповіли, чому досить часто оладки не підіймаються, прилипаю...