Кексики з мигдалем мають особливий смак та аромат. Зрештою, все, що з ним готують виходить неймовірним. Приготуйте кексики до чаю. На це вам знадобиться буквально 45 хвилин, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Борошно змішайте з мигдалем. Жовтки відокремте від білків. Саме жовтки розітріть з цукровою пудрою до білого кольору. Білки збийте до білої повітряної маси. Тепер почергово до жовтків додавайте по одній столовій ложці білкову піну та мигдалеве борошно. Обережно розмішуйте.
Наповніть цією масою формочки та поставте випікатись. Температура — 180 градусів. Час випікання — 15-20 хвилин.
Поставте водяну баню. Шоколад розтопіть та змастіть ним кексики. Коли глазур охолоне. Посипте мигдалевими пластівцями. Робіть скоріше чай, щоб поласувати такою смакотою!
Молодий шеф-кондитер французького готелю Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort Гаетан Ф’яр ділиться фірмовим секретом, передають Патріоти України. Інгредієнти (на 20 штук):. Все геніальне – просте! Смачного!
Лосось — популярна страва в літні місяці через свою свіжість і чудовий смак. Його можна використовувати у різних рецептах і готувати різними способами, включаючи гриль, запікання та копчення, Патріоти України. Запечений лосось — це простий і швидкий с...