
Не тільки з м’ясом можна готувати котлети. Страви із бобових з доповненням з грибів є безпрограшним варіантом смачної та корисної, наприклад, вечері. Фасоль можна брати будь-якого різновиду, як і гриби на ваше вподобання — лісові чи магазинні, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Фасоль має бути відварена. Хліб замочіть у молоці. Потім все разом пропустіть через м’ясорубку. Додайте сирі яйця та сіль. Ретельно вимішайте масу. Сформуйте фасолеві котлети, зробіть панірування у сухарях та обсмажте на сковороді з рослинною олією.
Переходимо до соусу. Борошно обсмажте із шматком вершкового масла. Потім поступово додайте грибний бульйон, в якому попередньо мали бути відварені гриби. Варіть соус протягом 15-20 хвилин.
Окремо підсмажте подрібнену цибулю. До неї додайте гриби, дрібно нарізані. Обсмажте все разом та перекладіть до основного соусу. Посоліть, можете додати чорного меленого перцю. Нехай декілька хвилин все протушкується та можна виключати вогонь. Фасолеві котлети та грибний соус готові. Смачного!
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...