
рибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України.
Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжньому досконалим.
Які секрети потрібно знати
Правильне нарізання
Якщо ви хочете, щоб смак грибного супу вийшов однорідним, збалансованим та ніжним, компоненти варто правильно подрібнювати.
Наприклад, картоплю і гриби кухарі рекомендують шаткувати у формі невеликих кубиків. Моркву теж краще нарізати так само, але трохи більше.
Вершкове масло
Традиційно засмажку готують на рослинній олії – цей варіант вважається гідним і безпрограшним. Але для грибного супу цього мало, адже потрібно надати особливого відтінку смаку. Тому варто вибирати вершкове масло. З ним грибний суп вийде ніжнішим і вишуканим.
Правильна зелень
Деякі господині додають тільки ту зелень, яка є в наявності, не замислюючись про те, які комбінації чудово будуть поєднуватись з конкретною стравою. Якщо йдеться про грибний суп, то варто в рівних частках взяти зелену цибулю та кріп. Шинкувати компоненти варто дрібно.
Кава роками вважалася напоєм, який може шкодити серцю, особливо людям із порушеннями ритму. Однак нове дослідження, представлене на науковій сесії Американської асоціації серця, змушує переглянути ці уявлення, передають Патріоти України. Кардіолог Дмит...
Навіть після ситного обіду, коли здається, що більше не влізе ані шматочка, для солоденького зажди знаходиться місце. Це явище має цілком наукове пояснення. Чому так відбувається, пояснила професорка анатомії з Бристольського університету Мішель Спір, ...