Дуже простий рецепт яблучного пирога з горіхами готується нашвидкуруч. Неймовірно ніжний та ароматний, з нотками лимона. Сподобається всім, хто спробує, хоча б раз, передають Патріоти України.
Для того, щоб зробити пиріг діаметром 22 см, треба взяти:
У мисці потрібно з’єднати цукор і яйця. Збити ретельно міксером. Додати оливкову олію, щіпку солі, ванільний цукор. Перемішати. До маси просіяти борошно з розпушувачем та перемішати.
Яблука вимити, видалити серцевину з насінням, нарізати часточками. Горіхи подрібнити, покласти в тісто. Зняти цедру з одного лимона, намагайтеся не потерти білу лимонну основу, що може дати гіркоту.
Після того, як тісто змішаєте, треба його викласти у форму і випікати 15 хвилин при температурі 180 градусів, потім зменшити температуру до 160 і випікати ще хвилин 15-20. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Літо - найкращий час для приготування домашніх джемів, а персиковий джем - один із найулюбленіших серед них. За простим рецептом, який не потребує складних інгредієнтів, можна приготувати смачний та ароматний джем із ніжною текстурою, Патріоти України....