
Дуже простий рецепт яблучного пирога з горіхами готується нашвидкуруч. Неймовірно ніжний та ароматний, з нотками лимона. Сподобається всім, хто спробує, хоча б раз, передають Патріоти України.
Для того, щоб зробити пиріг діаметром 22 см, треба взяти:
У мисці потрібно з’єднати цукор і яйця. Збити ретельно міксером. Додати оливкову олію, щіпку солі, ванільний цукор. Перемішати. До маси просіяти борошно з розпушувачем та перемішати.
Яблука вимити, видалити серцевину з насінням, нарізати часточками. Горіхи подрібнити, покласти в тісто. Зняти цедру з одного лимона, намагайтеся не потерти білу лимонну основу, що може дати гіркоту.
Після того, як тісто змішаєте, треба його викласти у форму і випікати 15 хвилин при температурі 180 градусів, потім зменшити температуру до 160 і випікати ще хвилин 15-20. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...