Магазинні пельмені можуть бути смачні. І начинка може бути їстівна. Проте домашні пельмені завжди будуть найкращі. Трохи часу, вправності та всього два секретних інгредієнти для ідеального тіста. Саме воно потребує особливої уваги. Якщо ви замісите тісто, додавши у нього молоко та вершкове масло, воно вийде дуже ніжне, передають Патріоти України.
Додавання підігрітого молока робить тісто з глибшим смаком. Окрім того, воно стає ідеальної консистенції. ТТаке тісто не рекомендується споживати людям з лактозною недостатністю.
Вершкове масло — другий секретний інгредієнт. Будь-яке тісто із його додавання легше замішується, не розвалюється та не липне до рук.
Експерименти з мукою не варто проводити при ліпленні пельменів. Цей інгредієнт відповідає за еластичність та гладкість, поєднуючи всі інгредієнти для тіста в єдине ціле. Тому бажання замінити пшеничне борошно на цільнозернове, гречане чи інше краще не реалізовувати.
Отже, спробуйте зробити для пельменів тісто із молоком та вершковим маслом. Готують його заварним способом. Тісто підійде не тільки для пельменів, але і вареників та мантів.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Імбир - одна з небагатьох спецій, користь якої підтверджують не лише традиції, а й сучасні наукові дослідження. Нові дані показали: навіть невеликої кількості імбиру достатньо, щоб активувати імунні клітини та допомогти організму ефективніше боротися з...