Соковиті шматочки курячого філе у хрусткій золотистій скоринці — ідеальний варіант для перекусу. Цю страву обожнюють діти. Та й дорослі теж не проти поласувати нагетсами. Їх дуже легко й швидко готувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
500 г курячого філе
100 г борошна
1 ст. л. сухого часнику
1/2 ч. л. чорного перцю
100 сухарів
дрібка солі
2 яйця
олія
У тарілці змішайте борошно, сіль, перець, та сухий часник. Наріжте філе шматочками та обваляйте його у суміші. Збийте яйце, насипте у окрему миску панірувальні сухарі.
Шматочки м‘яса опустіть у посудину з яйцем, а потім обваляйте у сухарях. Викладіть ці шматочки на тарілку й поставте на 20 хвилин у холодильник.
Після цього викладіть м’ясо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуйте з двох сторін до золотистої скориночки. Нагетси смакують з різними соусами, а також їх можна подавати з гарніром.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...