Оцінять всі! Як приготувати курячу запіканку з шинкою - ідея для святкової вечері

Страви з куркою завжди виграшні. Вони найсмачніші. Якщо ви хочете на вечерю приготувати що з курки, тоді поєднайте її з шинкою в запіканці. Забирайте рецепт в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • відварна курка — 200 г;
  • шинка — 150 г;
  • тертий сир — 4 ст.л.;
  • панірувальні сухарі — 4 ст.л.;
  • лимонна цедра;
  • бешамель — 1 скл.;
  • масло, сіль, перець.

Як приготувати

Курку та шинку перемеліть разом. Тепер їх змішайте з соусом бешамель. Натріть з одного лимона цедру та змішайте з масою. Додайте сіль та перець.

Форму для запікання змастіть маслом. Викладіть в неї підготовлену масу. Поверхню розрівняйте. Зверху посипте панірувальними сухарями та тертим сиром. Поставте запікатися в духовку на 15 хвилин. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Як посмажити рибу без бризок і щоб скоринка виходила хрумкою

четвер, 20 березень 2025, 12:30

Нерідко кулінари зіштовхуються з проблемою при приготуванні риби на сковороді: олія бризкає в різні боки, борошно підгоряє і димить, а скоринка виходить негарна, коричнева та гірчить, передають Патріоти України. Досвідчені господині користуються однією...

Є секрет! У чому замочити печінку, щоб вона не гірчила, вийшла соковитою та ніжною

четвер, 20 березень 2025, 11:08

Щоб страва з печінки вийшла ідеальною, продукт слід замочити в одному інгредієнті. У такому разі кінцевий результат порадує навіть найвибагливіших гурманів. Страва не гірчатиме, вийде соковитим і ніжним. передають Патріоти України. Багато господинь зна...