
Страви з куркою завжди виграшні. Вони найсмачніші. Якщо ви хочете на вечерю приготувати що з курки, тоді поєднайте її з шинкою в запіканці. Забирайте рецепт в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Курку та шинку перемеліть разом. Тепер їх змішайте з соусом бешамель. Натріть з одного лимона цедру та змішайте з масою. Додайте сіль та перець.
Форму для запікання змастіть маслом. Викладіть в неї підготовлену масу. Поверхню розрівняйте. Зверху посипте панірувальними сухарями та тертим сиром. Поставте запікатися в духовку на 15 хвилин. Смачного!
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...