
Страви з куркою завжди виграшні. Вони найсмачніші. Якщо ви хочете на вечерю приготувати що з курки, тоді поєднайте її з шинкою в запіканці. Забирайте рецепт в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Курку та шинку перемеліть разом. Тепер їх змішайте з соусом бешамель. Натріть з одного лимона цедру та змішайте з масою. Додайте сіль та перець.
Форму для запікання змастіть маслом. Викладіть в неї підготовлену масу. Поверхню розрівняйте. Зверху посипте панірувальними сухарями та тертим сиром. Поставте запікатися в духовку на 15 хвилин. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....