Оцінять всі! Як приготувати ніжні котлети з фаршем та овочами

Якщо ви хочете приготувати ніжні, соковиті котлети при цьому не стояти біля сковорідки і збільшити об’єм фаршу, то спробуйте цей рецепт, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування потрібно взяти:
700 г фаршу (бажано з індички чи курочки)
1 середній кабачок
1 середню моркву
1 цибулину
1 куряче яйце
сіль та перець на смак
1 ч.л. сушеного часнику
200 мл рідних вершків
150 г твердого сиру
зелень на смак

Овочі потрібно натерти на однаковій насадці тертки та додати до м’ясного фаршу. Туди ж відправити яйце, сіль, улюблені спеції та обов’язково сухий часник.

Фарш потрібно добре перемішати, краще зробити це рукою, щоб максимально однорідним і спеції з часником рівномірно було по всій основі. Сформуйте котлетки за розміром та формою, яка подобається вам. Щоб фарш не прилипав, руки змочіть у воді.

Викладіть котлети у форму для запікання та додайте заливку. Її готувати просто: вершки, сир, зелень розмішати – і готово. Готуйте у духовці протягом 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Котлетки будуть смакувати з будь-яким гарніром і навіть просто хлібчиком.

Чому кава з молоком - не просто смачно, а ще й корисно: Вчені розставили крапки над "і"

п’ятниця, 18 липень 2025, 9:45

Чи може улюблений ранковий напій не лише бадьорити, а й допомагати боротися із запаленням в організмі? Дослідження вчених із Копенгагенського університету дає обнадійливу відповідь: поєднання кави з молоком може мати потужний протизапальний ефект, пере...

Рис буде смачнішим, якщо не варити його у воді - ось чим замінити

п’ятниця, 18 липень 2025, 9:12

Рис - один із найпопулярніших гарнірів: доступний, універсальний і швидкий у приготуванні. Але без правильного підходу він часто виходить прісним. Домашня кулінарка Андреа Воган радить просту, але ефективну заміну води - звичайний курячий бульйон, пере...