Оцінять всі! Як приготувати ніжні котлети з фаршем та овочами

Якщо ви хочете приготувати ніжні, соковиті котлети при цьому не стояти біля сковорідки і збільшити об’єм фаршу, то спробуйте цей рецепт, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування потрібно взяти:
700 г фаршу (бажано з індички чи курочки)
1 середній кабачок
1 середню моркву
1 цибулину
1 куряче яйце
сіль та перець на смак
1 ч.л. сушеного часнику
200 мл рідних вершків
150 г твердого сиру
зелень на смак

Овочі потрібно натерти на однаковій насадці тертки та додати до м’ясного фаршу. Туди ж відправити яйце, сіль, улюблені спеції та обов’язково сухий часник.

Фарш потрібно добре перемішати, краще зробити це рукою, щоб максимально однорідним і спеції з часником рівномірно було по всій основі. Сформуйте котлетки за розміром та формою, яка подобається вам. Щоб фарш не прилипав, руки змочіть у воді.

Викладіть котлети у форму для запікання та додайте заливку. Її готувати просто: вершки, сир, зелень розмішати – і готово. Готуйте у духовці протягом 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Котлетки будуть смакувати з будь-яким гарніром і навіть просто хлібчиком.

Лише спробуйте! Що досвідчені кулінари додають у рибні котлети для соковитості та смаку

п’ятниця, 27 червень 2025, 16:13

Рибні котлети готують не так часто, як м’ясні страви, адже при готуванні може виникнути низка складнощів. Часто господині не задоволені смаковими якостями та текстурою котлет із риби.Тому варто знати про те, які хитрощі допоможуть перетворити блюдо на...

Є секрет! Як відварити овочі для салатів, щоб вони вийшли м’якими і смачними

п’ятниця, 27 червень 2025, 13:08

Багато популярних салатів у своєму складі містять відварені овочі, яким відведено важливу роль у концепції страви. Тому необхідно якісно приготувати овочі, передають Патріоти України. Овочі повинні вийти смачними та м’якими. Якщо йдеться про буряки, то...