Оцінять всі! Як приготувати пиріг із грушами, що тане в роті

У пору, коли достигають груші, варто приготувати цей ароматний і ніжний пиріг. Неймовірно гарно виглядає на тарілці, як хризантема, і смакує з витонченими грушевими нотками, передають Патріоти України

Подробиці

Інгредієнти:
Борошно – 200 г
Вершкове масло – 200 г
Яйця – 3 шт.
Груші – 3 шт.
Цукор – 230 г
Розпушувач – 2 ч.л.
Олія – для змащування форми

М’яке вершкове масло збийте з цукром. Окремо збийте яйця. Поступово додавайте їх у масляну суміш, продовжуючи збивати.

Акуратно підмішайте борошно з розпушувачем., додаючи його порціями – по 2-3 ложки. Змастіть олією форму для тіста, притрусіть її борошном і вилийте тісто, розрівнюючи лопаткою. Груші наріжте тоненькими часточками, розкладіть їх віялом поверх тіста, присипте цукром.

Випікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 1 години. Потім вимкніть духовку і залишіть там пиріг на 10-15 хвилин.

Витягніть, дайте остигнути в формі, а тоді нарізайте порційними шматками. До нього можна подати ще й шоколадний соус, а можна їсти й так. Виходить смачніше смачного!

Їжа, яку ніколи не можна їсти після падіння - ось де ховається 97% бактерій

вівторок, 29 липень 2025, 17:50

Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...

Готуємо шашлик у духовці: Інгредієнти, які зроблять м’ясо ніжним і соковитим

вівторок, 29 липень 2025, 12:35

Приготувати смачний і соковитий курячий шашлик вдома просто - достатньо духовки та кількох сезонних овочів. Щоб м’ясо не вийшло сухим, важливо правильно вибрати маринад та спеції. Цей рецепт від фудблогерки Mariiam Foodblog допоможе зробити вечерю легк...