
Всі ми з дитинства полюбляємо їсти печиво до чаю. Особливо до смаку домашнє печиво холодного зимового вечора. За вікном сніг та хуртовина, а ви зігріваєтесь й смакуєте домашні печеньки, передають Патріоти України.
Рецептів домашнього печива доволі багато, у кожної дбайливої господині – свій, особливий, який люблять усі. Пропонуємо вам рецепт печива з шматочками шоколаду – простого та дуже смачного.
Складові:
Вершкове масло з’єднайте з цукром і гарно збийте міксером. Змішайте розпушувач з борошном. Додайте згущене молоко, шоколадні краплі, або подрібнену в крихту шоколадку, та ванілін. Гарно вимісіть тісто. Розділіть його на шматочки, завбільшки як волоський горіх. Скачайте їх в кульку а потім приплюсніть.
Викладіть печиво на деко, на відстані 5 сантимерів одне від одного. Розігрійте до 160 градусів електричну духову шафу та випечіть печиво з конвекцією протягом 20-25 хвилин. Якщо ви будете випікати у газовій духовій шафі, температура має бути 180 градусів.
Кисломолочний сир - корисний і поживний продукт, багатий на білок і кальцій. Проте деякі комбінації можуть негативно впливати на травлення та загальний стан організму, передають Патріоти України. Три продукти, які не можна поєднувати з кисломолочним си...
Страви з горохом є дуже популярними в Україні. Щоб суттєво скоротити час варіння гороху (до 10−15 хвилин), його необхідно правильно підготувати, уникаючи двох поширених помилок: недостатнього промивання та замочування у холодній воді, пише ТСН, передаю...