
Всі ми з дитинства полюбляємо їсти печиво до чаю. Особливо до смаку домашнє печиво холодного зимового вечора. За вікном сніг та хуртовина, а ви зігріваєтесь й смакуєте домашні печеньки, передають Патріоти України.
Рецептів домашнього печива доволі багато, у кожної дбайливої господині – свій, особливий, який люблять усі. Пропонуємо вам рецепт печива з шматочками шоколаду – простого та дуже смачного.
Складові:
Вершкове масло з’єднайте з цукром і гарно збийте міксером. Змішайте розпушувач з борошном. Додайте згущене молоко, шоколадні краплі, або подрібнену в крихту шоколадку, та ванілін. Гарно вимісіть тісто. Розділіть його на шматочки, завбільшки як волоський горіх. Скачайте їх в кульку а потім приплюсніть.
Викладіть печиво на деко, на відстані 5 сантимерів одне від одного. Розігрійте до 160 градусів електричну духову шафу та випечіть печиво з конвекцією протягом 20-25 хвилин. Якщо ви будете випікати у газовій духовій шафі, температура має бути 180 градусів.
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...
Енергетичні напої обіцяють миттєву бадьорість, але лікарі попереджають: за цим ефектом може ховатися серйозний ризик, насамперед для печінки - головного фільтра організму, пише ukrhealth.net, передають Патріоти України. Експерти рекомендують замінити е...