Оцінять всі! Як приготувати смачне печиво з шоколадними краплями за 10 хвилин

Всі ми з дитинства полюбляємо їсти печиво до чаю. Особливо до смаку домашнє печиво холодного зимового вечора. За вікном сніг та хуртовина, а ви зігріваєтесь й смакуєте домашні печеньки, передають Патріоти України.

Подробиці

Рецептів домашнього печива доволі багато, у кожної дбайливої господині – свій, особливий, який люблять усі. Пропонуємо вам рецепт печива з шматочками шоколаду – простого та дуже смачного.

Складові:

  • 100 г якісного вершкового масла;
  • 100 г цукру;
  • 150 г борошна;
  • 1 столова ложка згущеного молока;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 100 г термостійких шоколадних крапель (можна замінити шоколадною крихтою);
  • щіпка ваніліну.

Вершкове масло з’єднайте з цукром і гарно збийте міксером. Змішайте розпушувач з борошном. Додайте згущене молоко, шоколадні краплі, або подрібнену в крихту шоколадку, та ванілін. Гарно вимісіть тісто. Розділіть його на шматочки, завбільшки як волоський горіх. Скачайте їх в кульку а потім приплюсніть.

Викладіть печиво на деко, на відстані 5 сантимерів одне від одного. Розігрійте до 160 градусів електричну духову шафу та випечіть печиво з конвекцією протягом 20-25 хвилин. Якщо ви будете випікати у газовій духовій шафі, температура має бути 180 градусів.

Господиням на замітку! Як загустити варення для пирога

субота, 14 червень 2025, 11:12

Іноді при приготуванні смачної та ароматної домашньої випічки господині стикаються з дрібними неприємностями, які можуть зіпсувати весь десерт. Наприклад, якщо варення для начинки дуже рідке, воно буде витікати на лист, підгоряти, і смачний пиріг приго...

Як приготувати тонкі млинці з дірочками

субота, 14 червень 2025, 10:15

При приготуванні таких млинців господиням доводиться враховувати масу тонкощів і деталей, адже інакше страва не вийде. Однак є простий рецепт, який неможливо забути, адже всі інгредієнтів потрібно додавати в одній і тій самій кількості, передають Патрі...