З кисломолочного сиру зазвичай на сніданок подають сирники, оскільки їх готувати просто, проте іноді можна потішити себе більш вишуканою стравою. Спробуйте приготувати запіканку: результат вам сподобається, передають Патріоти України.
Спочатку слід розібратися з кисломолочним сиром: він має бути однорідної текстури без крупинок. Його можна довести до потрібної консистенції за допомогою м’ясорубки або сита. Беремо миску і починаємо гарненько збивати цукор та яйця. Багато хто рекомендує скористатися міксером, тому що нам потрібна повітряна текстура.
Потім починаємо збивати разом із кисломолочним сиром та молоком. Потрібно домогтися однорідної консистенції. Повторити процедуру й після додавання шматочка вершкового масла.
Настає черга манки. Вона в даному рецепті замінює звичне борошно для того, щоб сніданок вийшов смачнішим і апетитнішим.Найкраще додавати потроху, щоразу перемішуючи.
Після того, як маса готова, їй потрібно постояти хвилин 40. Відправляємо в духовку на півгодини за температури від 170 до 185 градусів. Подавати можна із свіжими ягодами, фруктами. Для того, щоб сніданок став ще смачнішим, зверху можна полити будь-яким топінгом або сиропом.
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...