Оцінять всі! Як приготувати смачну запіканку з кисломолочного сиру

З кисломолочного сиру зазвичай на сніданок подають сирники, оскільки їх готувати просто, проте іноді можна потішити себе більш вишуканою стравою. Спробуйте приготувати запіканку: результат вам сподобається, передають Патріоти України.

Які продукти слід приготувати:

  • півкіло кисломолочного сиру з високим відсотком жирності;
  • 10 столових ложок манки;
  • 4 столові ложки цукру;
  • близько 10 столових ложок молока;
  • трохи вершкового масла.

Як готувати

Спочатку слід розібратися з кисломолочним сиром: він має бути однорідної текстури без крупинок. Його можна довести до потрібної консистенції за допомогою м’ясорубки або сита. Беремо миску і починаємо гарненько збивати цукор та яйця. Багато хто рекомендує скористатися міксером, тому що нам потрібна повітряна текстура.

Потім починаємо збивати разом із кисломолочним сиром та молоком. Потрібно домогтися однорідної консистенції. Повторити процедуру й після додавання шматочка вершкового масла.

Настає черга манки. Вона в даному рецепті замінює звичне борошно для того, щоб сніданок вийшов смачнішим і апетитнішим.Найкраще додавати потроху, щоразу перемішуючи.

Після того, як маса готова, їй потрібно постояти хвилин 40. Відправляємо в духовку на півгодини за температури від 170 до 185 градусів. Подавати можна із свіжими ягодами, фруктами. Для того, щоб сніданок став ще смачнішим, зверху можна полити будь-яким топінгом або сиропом.

Як варити бульйон, щоб він був прозорим і ароматним - три секретні способи

неділя, 16 листопад 2025, 19:11

Смачний домашній бульйон - це класика будь-якого столу. Хоча приготування здається простим, ідеальний бульйон вимагає уваги та правильного підбору інгредієнтів, передають Патріоти України. Основні правила:. Три способи приготування:. Бульйон можна пода...

Проросла картопля: Коли її можна їсти, а коли викидати

неділя, 16 листопад 2025, 18:45

Картопля - корисний і універсальний продукт, але що робити, якщо вона проросла? Дієтологи пояснюють, що не кожен паросток робить картоплю небезпечною, передають Патріоти України. Основні правила:. Накопичення шкідливих сполук найбільше біля паростків, ...