Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України.
Для приготування таких котлет треба взяти:
Наріжте філе та гриби кубиками, це потрібно робити гострим ножем, щоби шматочки були дрібними, проте не використовуйте блендер чи м’ясорубку.
Твердий сир потріть на великій стороні тертки.
Інгредієнти змішайте у мисці, додайте яйце, сіль, прянощі, зелень та крохмаль. Ретельно перемішайте.
Ці котлети не потрібно формувати руками й обвалювати в борошні. Достатньо викласти ложкою відразу на розігріту сковорідку, змащену олією.
Смажити потрібно по 5-7 хвилин, закривши кришкою, до золотої скоринки. Рум’яні котлети-красунчики будуть не лише гарними, а й соковитими.
Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...
Хоча зберігання яєць на кухонній столешниці є звичною практикою для багатьох, нові рекомендації експертів свідчать, що правильне зберігання може значно продовжити їхній термін придатності і запобігти розвитку шкідливих бактерій, передають Патріоти Укра...