Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України.
Для приготування таких котлет треба взяти:
Наріжте філе та гриби кубиками, це потрібно робити гострим ножем, щоби шматочки були дрібними, проте не використовуйте блендер чи м’ясорубку.
Твердий сир потріть на великій стороні тертки.
Інгредієнти змішайте у мисці, додайте яйце, сіль, прянощі, зелень та крохмаль. Ретельно перемішайте.
Ці котлети не потрібно формувати руками й обвалювати в борошні. Достатньо викласти ложкою відразу на розігріту сковорідку, змащену олією.
Смажити потрібно по 5-7 хвилин, закривши кришкою, до золотої скоринки. Рум’яні котлети-красунчики будуть не лише гарними, а й соковитими.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...