Вам знадобляться, передають Патріоти України.
1,5 кг свинини або яловичини
2-3 ст. л. гірчиці
3-4 лаврових листки
8 зубків часнику
сіль та перець на смак
розмарин за бажанням
Помийте та добре обсушіть м’ясо за допомогою паперового рушника. Візьміть половину часнику й наріжте його скибочками. Нашпигуйте м’ясо часником зі всіх боків. Після цього посоліть, поперчіть та намажте гірчицею. Натріть другу половину часнику, який залишився, дрібненько поламайте лавровий лист та розмарин.
Натріть цією сумішшю м’ясо, накрийте його кришкою й покладіть у миску. Поставте у холодильник на 8 годин, щоб замаринувалося. Після цього, загорніть м’ясо у фольгу й поставте у духовку запікатися при температурі 200 градусів протягом 2 годин. Перевіряйте готовність за допомогою ножа. Якщо проткнете й потече прозорий сік, то ваша буженина готова. Смачного!
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...