Вам знадобляться, передають Патріоти України.
1,5 кг свинини або яловичини
2-3 ст. л. гірчиці
3-4 лаврових листки
8 зубків часнику
сіль та перець на смак
розмарин за бажанням
Помийте та добре обсушіть м’ясо за допомогою паперового рушника. Візьміть половину часнику й наріжте його скибочками. Нашпигуйте м’ясо часником зі всіх боків. Після цього посоліть, поперчіть та намажте гірчицею. Натріть другу половину часнику, який залишився, дрібненько поламайте лавровий лист та розмарин.
Натріть цією сумішшю м’ясо, накрийте його кришкою й покладіть у миску. Поставте у холодильник на 8 годин, щоб замаринувалося. Після цього, загорніть м’ясо у фольгу й поставте у духовку запікатися при температурі 200 градусів протягом 2 годин. Перевіряйте готовність за допомогою ножа. Якщо проткнете й потече прозорий сік, то ваша буженина готова. Смачного!
Відварена картопля є одним із традиційних гарнірів, з яким ми вперше знайомимося у дитинстві, передають Патріоти України. Однак все частіше можна почути про те, що звичний коренеплід не відповідає принципам правильного харчування. Але досвідчені господ...
Печінка стає твердою, якщо порушувати правила приготування, передають Патріоти України. За годину до початку приготування печінку потрібно замочити у воді. Деякі досвідчені кулінари спокійно замінюють воду на молоко, але смак від цього не страждає. Так...