Грибний паштет приготувати просто, а його смак вразить і рідних, і гостей за столом. Бутерброди з ним розлітаються. А ще такий паштет ідеально підходить для тонких млинців та наповнення кошиків із пісочного тіста, передають Патріоти України.
Для приготування такого паштету треба:
Цибулю та моркву потрібно очистити та нарізати дрібним кубиком.
На сковорідці розігріти вершкове масло і підсмажити на ньому цибулю і моркву. Бажано, щоб овочі були просто м’якими, а не з золотим відтінком.
Печериці нарізати слайсами та відправити до інших овочів. Посолити, поперчити та тушкувати під закритою кришкою 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати дрібно нарізаний часник.
Тим часом треба відварити яйця, очистити та порізати їх середнім кубиком.
Готові овочі остудити, перекласти в миску, додати яйця відварені і подрібнити за допомогою блендера. За потреби додати солі чи інші прянощі на ваш смак.
Готовий паштет можна одразу подавати до столу або ж використовувати для приготування інших страв.
Приготувати смачний, соковитий, але головне добре просмажений шашлик – справжнє мистецтво. Варіантів приготування цієї улюбленої страви налічується не менше півсотні, передають Патріоти України. У приготуванні шашлику важливо підтримувати стабільний жа...
З приготуванням макаронів здатна впоратися навіть дитина. Здавалося б, у цієї нехитрої страви немає жодних секретів. Достатньо закип’ятити воду, посолити її та закинути в каструльку спагетті або ріжки, передають Патріоти України. Однак дуже часто після...