Оцінять всі! Як приготувати універсальний грибний паштет


Грибний паштет приготувати просто, а його смак вразить і рідних, і гостей за столом. Бутерброди з ним розлітаються. А ще такий паштет ідеально підходить для тонких млинців та наповнення кошиків із пісочного тіста, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування такого паштету треба:

  • печериці – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • сіль, перець – на смак
  • вершкове масло – 50 г

Цибулю та моркву потрібно очистити та нарізати дрібним кубиком.

На сковорідці розігріти вершкове масло і підсмажити на ньому цибулю і моркву. Бажано, щоб овочі були просто м’якими, а не з золотим відтінком.

Печериці нарізати слайсами та відправити до інших овочів. Посолити, поперчити та тушкувати під закритою кришкою 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати дрібно нарізаний часник.

Тим часом треба відварити яйця, очистити та порізати їх середнім кубиком.

Готові овочі остудити, перекласти в миску, додати яйця відварені і подрібнити за допомогою блендера. За потреби додати солі чи інші прянощі на ваш смак.

Готовий паштет можна одразу подавати до столу або ж використовувати для приготування інших страв.

Точна пропорція: Скільки цукру класти в полуничне “варення-п’ятихвилинку”, щоб ягоди не перетворилися на кашу

четвер, 19 червень 2025, 16:07

Рідко хто відмовиться від ароматних полуничних ласощів, особливо якщо варення зварене ідеально і ягоди не розвалилися, залишилися цілими і соковитими, передають Патріоти України. Для приготування полуничного варення “П’ятихвилинка” знадобиться лише два...

Є секрет! Чим полити рибу за 20 хвилин до завершення приготування

четвер, 19 червень 2025, 12:05

Морська риба має досить різкий запах, який може зберігатися навіть після смаження продукту. У страв з риби такого типу є ще один серйозний недолік – відсутність соковитості і апетитного зовнішнього вигляду після термічної обробки, передають Патріоти Ук...