Грибний паштет приготувати просто, а його смак вразить і рідних, і гостей за столом. Бутерброди з ним розлітаються. А ще такий паштет ідеально підходить для тонких млинців та наповнення кошиків із пісочного тіста, передають Патріоти України.
Для приготування такого паштету треба:
Цибулю та моркву потрібно очистити та нарізати дрібним кубиком.
На сковорідці розігріти вершкове масло і підсмажити на ньому цибулю і моркву. Бажано, щоб овочі були просто м’якими, а не з золотим відтінком.
Печериці нарізати слайсами та відправити до інших овочів. Посолити, поперчити та тушкувати під закритою кришкою 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати дрібно нарізаний часник.
Тим часом треба відварити яйця, очистити та порізати їх середнім кубиком.
Готові овочі остудити, перекласти в миску, додати яйця відварені і подрібнити за допомогою блендера. За потреби додати солі чи інші прянощі на ваш смак.
Готовий паштет можна одразу подавати до столу або ж використовувати для приготування інших страв.
Приготуйте ароматну картоплю в духові з часничком, маслом та сиром. Цей смак сподобається всім, хто обожнює страви з серії картоплі в мундирах та оселедця чи запеченої картоплі з підчеревиною, передають Патріоти України. Відваріть порційно картоплю або...
Мало хто знає, але саме мариновані огірки зроблять котлети неймовірно соковитими. Саме такими, що кусаєш, а сік аж тече. При цьому присмак огірка не відчувається. Цей рецепт знахідка для господинь, що хочуть забути про сухі котлети, передають Патріоти ...