Оцінять всі! Як швидко приготувати смачне сало у прянощах

Сало для багатьох є улюбленим продуктом харчування, здатним швидко вгамувати голод, відновити сили та покращити стан здоров’я. Для українців сало – національний продукт, який залюбки всі ми майже щодня споживаємо, передають Патріоти України.

Рецептів якісного засолювання існує чимало, тому досвідчені господині намагаються експериментувати на кухні: адже завжди хочеться здивувати членів родини та гостей оригінальною стравою.

Подробиці

Наприклад, можна спробувати подати неймовірно смачне та ніжне сало у прянощах.

Як приготувати апетитну закуску.

Перелік продуктів

  • 1,5 кг якісного сала (краще домашнього);
  • три головки часнику для пікантності;
  • літр окропу;
  • 200 г звичайної кам’яної солі;
  • дві маленькі ложки суміші перців та копченої паприки;
  • кілька лаврових листочків.

Як готувати

Спочатку варто зайнятись підготовкою нашого апетитного розсолу. Для цього рецепту часник не потрібно пропускати через прес або рубати ножем: краще подрібнити продукт на слайси середнього розміру.

Вводимо до часнику вказану кількість солі, додаємо прянощі.

З’єднуємо компоненти окропом і обережно перемішуємо.

Сало варто поділити на порційні шматки середнього розміру. Вибираємо каструлю для приготування, кладемо лавровий лист, потім сало і вливаємо отриманий маринад.

Прикриваємо сало тарілкою і притискаємо чимось важким. Сало має постояти за кімнатної температури добу. Потім забираємо важкий предмет, перемішуємо розсіл і використовуємо звичайну кришку.

Відправляємо продукт у холодніше місце на 3 дні. Раз на день потрібно помішувати розсіл із салом.

Наприкінці готування прибираємо сало з маринаду, позбавляємося надлишку вологи за допомогою серветки або паперового рушника. Все ви можете смакувати.

Таке сало краще обгорнути харчовою плівкою та зберігати у морозилці.Сало для багатьох є улюбленим продуктом харчування, здатним швидко вгамувати голод, відновити сили та покращити стан здоров’я. Для українців сало – національний продукт, який залюбки всі ми майже щодня споживаємо.

Рецептів якісного засолювання існує чимало, тому досвідчені господині намагаються експериментувати на кухні: адже завжди хочеться здивувати членів родини та гостей оригінальною стравою.

Подробиці

Наприклад, можна спробувати подати неймовірно смачне та ніжне сало у прянощах.

Як приготувати апетитну закуску.

Перелік продуктів

  • 1,5 кг якісного сала (краще домашнього);
  • три головки часнику для пікантності;
  • літр окропу;
  • 200 г звичайної кам’яної солі;
  • дві маленькі ложки суміші перців та копченої паприки;
  • кілька лаврових листочків.

Як готувати

Спочатку варто зайнятись підготовкою нашого апетитного розсолу. Для цього рецепту часник не потрібно пропускати через прес або рубати ножем: краще подрібнити продукт на слайси середнього розміру.

Вводимо до часнику вказану кількість солі, додаємо прянощі.

З’єднуємо компоненти окропом і обережно перемішуємо.

Сало варто поділити на порційні шматки середнього розміру. Вибираємо каструлю для приготування, кладемо лавровий лист, потім сало і вливаємо отриманий маринад.

Прикриваємо сало тарілкою і притискаємо чимось важким. Сало має постояти за кімнатної температури добу. Потім забираємо важкий предмет, перемішуємо розсіл і використовуємо звичайну кришку.

Відправляємо продукт у холодніше місце на 3 дні. Раз на день потрібно помішувати розсіл із салом.

Наприкінці готування прибираємо сало з маринаду, позбавляємося надлишку вологи за допомогою серветки або паперового рушника. Все ви можете смакувати.

Таке сало краще обгорнути харчовою плівкою та зберігати у морозилці.

Навіщо господині додають цукор у фарш для котлет

субота, 29 березень 2025, 19:05

Котлети – смачна м’ясна страва, яка ніяк не асоціюється у гурманів із солодким смаком. І все ж багато досвідчених кулінарів додають цукор як один з інгредієнтів котлетного фаршу, передають Патріоти України. Кухарі та досвідчені господині додають трохи ...

Як перевірити якість дріжджів, щоб не зіпсувати випічку

субота, 29 березень 2025, 17:15

Дріжджі, які можна використовувати для замісу тіста, мають бути насамперед свіжими, передають Патріоти України. Якісний продукт відрізняється характерним запахом – дріжджі мають приємний аромат з трохи помітною кислинкою. Якщо ви сумніваєтеся у доброяк...