Сало для багатьох є улюбленим продуктом харчування, здатним швидко вгамувати голод, відновити сили та покращити стан здоров’я. Для українців сало – національний продукт, який залюбки всі ми майже щодня споживаємо, передають Патріоти України.
Рецептів якісного засолювання існує чимало, тому досвідчені господині намагаються експериментувати на кухні: адже завжди хочеться здивувати членів родини та гостей оригінальною стравою.
Наприклад, можна спробувати подати неймовірно смачне та ніжне сало у прянощах.
Як приготувати апетитну закуску.
Перелік продуктів
Як готувати
Спочатку варто зайнятись підготовкою нашого апетитного розсолу. Для цього рецепту часник не потрібно пропускати через прес або рубати ножем: краще подрібнити продукт на слайси середнього розміру.
Вводимо до часнику вказану кількість солі, додаємо прянощі.
З’єднуємо компоненти окропом і обережно перемішуємо.
Сало варто поділити на порційні шматки середнього розміру. Вибираємо каструлю для приготування, кладемо лавровий лист, потім сало і вливаємо отриманий маринад.
Прикриваємо сало тарілкою і притискаємо чимось важким. Сало має постояти за кімнатної температури добу. Потім забираємо важкий предмет, перемішуємо розсіл і використовуємо звичайну кришку.
Відправляємо продукт у холодніше місце на 3 дні. Раз на день потрібно помішувати розсіл із салом.
Наприкінці готування прибираємо сало з маринаду, позбавляємося надлишку вологи за допомогою серветки або паперового рушника. Все ви можете смакувати.
Таке сало краще обгорнути харчовою плівкою та зберігати у морозилці.Сало для багатьох є улюбленим продуктом харчування, здатним швидко вгамувати голод, відновити сили та покращити стан здоров’я. Для українців сало – національний продукт, який залюбки всі ми майже щодня споживаємо.
Рецептів якісного засолювання існує чимало, тому досвідчені господині намагаються експериментувати на кухні: адже завжди хочеться здивувати членів родини та гостей оригінальною стравою.
Наприклад, можна спробувати подати неймовірно смачне та ніжне сало у прянощах.
Як приготувати апетитну закуску.
Перелік продуктів
Як готувати
Спочатку варто зайнятись підготовкою нашого апетитного розсолу. Для цього рецепту часник не потрібно пропускати через прес або рубати ножем: краще подрібнити продукт на слайси середнього розміру.
Вводимо до часнику вказану кількість солі, додаємо прянощі.
З’єднуємо компоненти окропом і обережно перемішуємо.
Сало варто поділити на порційні шматки середнього розміру. Вибираємо каструлю для приготування, кладемо лавровий лист, потім сало і вливаємо отриманий маринад.
Прикриваємо сало тарілкою і притискаємо чимось важким. Сало має постояти за кімнатної температури добу. Потім забираємо важкий предмет, перемішуємо розсіл і використовуємо звичайну кришку.
Відправляємо продукт у холодніше місце на 3 дні. Раз на день потрібно помішувати розсіл із салом.
Наприкінці готування прибираємо сало з маринаду, позбавляємося надлишку вологи за допомогою серветки або паперового рушника. Все ви можете смакувати.
Таке сало краще обгорнути харчовою плівкою та зберігати у морозилці.
Котлети є дуже поширеною стравою, але не всі кулінари можуть похвалитися тим, що вона завжди виходить ідеальною. Іноді ми несвідомо робимо грубі помилки, через які якість м’ясного продукту стає значно нижчою. Які недоліки призводять до провалу на кухні...
Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...