Оцінять всі! Кулінарний хіт всіх часів і народів - сосиски в тісті

Як добре, що колись Іоган Ланер вигадав сосиски. Він був м’ясником у Відні. Це сталося 13 листопада 1805 року. З того часу сосиски стали дуже популярними, передають Патріоти України.

Проте склад тодішніх виробів був натуральним без різних стабілізаторів та модифікаторів. Сосиски виготовляли з провареної свинини та яловичини. Отож, екскурс в історію зробили, а тепер переходимо до головної частини цієї оповіді — до рецепта.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • сосиски;
  • твердий сир;
  • вода — 150 мл;
  • цукор — 0,5 ст.л.;
  • дріжджі — 0,5 ст.л.;
  • яйце — 1 шт.;
  • сіль — ¼ ч.л.;
  • борошно — 200 г;
  • панірувальні сухарі;
  • олія;
  • шпажки.

Як приготувати

Вода має бути тепла. В неї покладіть дріжджі та цукор з борошном 1 ст.л. Перемішайте та поставте в тепле місце на 10 хвилин, щоб піднялась опара.

Сосиски треба розрізати навпіл, а сир наріжте брусками. Тепер насаджуємо на шпажки шматочок сиру та сосиску.

Переходимо до тіста. Воно вже мало підійти. Тепер до нього додаємо яйце та залишок борошна, сіль. Ретельно перемішуємо тісто. Тісто буде тягуче. Поставте його на 40 хвилин.

Тепер опускаємо шпажку в тісто, щоб начинка повністю покрила сосиску з сиром. Обвалюємо в панірувальних сухарях та відправляємо на сковороду смажити на невеликій кількості олії. Обсмажуємо з двох сторін. Смачного!

Смакота! З цим паштетом неможливо зупинитись їсти бутерброди

п’ятниця, 27 вересень 2024, 10:09

Смачно перекусити можна разом з паштетом з квасолі. Це виходить так смачно, що неможливо зупинитись їсти бутерброди. Хочеться намастити ще одну скибку хліба та відчути цей неповторний смак з італійським акцентом, передають Патріоти України. Для приготу...

Не робіть так! Через які 3 інгредієнти млинці виходять жорсткими і несмачними

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:10

Не у всіх господарок виходить приготувати смачні млинці з першого разу. Лише методом проб та помилок можна знайти “свій” рецепт з ідеальним співвідношенням продуктів, передають Патріоти України. Під час кулінарних експериментів багато хто пробує різні ...