
Як добре, що колись Іоган Ланер вигадав сосиски. Він був м’ясником у Відні. Це сталося 13 листопада 1805 року. З того часу сосиски стали дуже популярними, передають Патріоти України.
Проте склад тодішніх виробів був натуральним без різних стабілізаторів та модифікаторів. Сосиски виготовляли з провареної свинини та яловичини. Отож, екскурс в історію зробили, а тепер переходимо до головної частини цієї оповіді — до рецепта.
Для приготування потрібні такі продукти:
Вода має бути тепла. В неї покладіть дріжджі та цукор з борошном 1 ст.л. Перемішайте та поставте в тепле місце на 10 хвилин, щоб піднялась опара.
Сосиски треба розрізати навпіл, а сир наріжте брусками. Тепер насаджуємо на шпажки шматочок сиру та сосиску.
Переходимо до тіста. Воно вже мало підійти. Тепер до нього додаємо яйце та залишок борошна, сіль. Ретельно перемішуємо тісто. Тісто буде тягуче. Поставте його на 40 хвилин.
Тепер опускаємо шпажку в тісто, щоб начинка повністю покрила сосиску з сиром. Обвалюємо в панірувальних сухарях та відправляємо на сковороду смажити на невеликій кількості олії. Обсмажуємо з двох сторін. Смачного!
Якщо ви зберігаєте молоко в дверцятах холодильника, це означає, що воно може швидше зіпсуватися. Адже коли ви відкриваєте їх, продукт потрапляє у зону перепаду температур, що впливає на його свіжість, передають Патріоти України. Натомість, вам слід "по...
Страви зі скумбрії є дуже популярними в Україні. Фудблогерка Jayne lubowitz поділилася рецептом приготування домашньої скумбрії в пряному маринаді, передають Патріоти України. «Домашня скумбрія в пряному маринаді. Ніжна, пряна та надзвичайно смачна зак...