Оцінять всі! Курячі крильця у кисло-солодкому соусі - смакота до будь-якого гарніру чи салату

Спробуйте приготувати крильця у кисло-солодкому соусі. Це так смачно, що неможливо відірватися, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 500 г курячих крилець
  • сіль, перець на смак
  • 3 зубки часнику
  • 3 ст. л. кетчупу
  • 3 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ч. л. меду
  • 2 ст. л. олії
  • зелена цибуля
  • насіння кунжуту

Помийте курячі крильця, посоліть й залиште, щоб 10 хв постояли. Розігрійте сковорідку з олією, покладіть крильця й обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки. Додайте подрібнений часник й обсмажуйте ще 3 хвилини.

Після цього покладіть на сковорідку кетчуп, соєвий соус та мед. Перемішайте все та тушкуйте на середньому вогні протягом 10 хвилин. При цьому треба кілька разів перевернути крильця. Готову страву посипте зеленню та кунжутом. Смачного!

Секрет господинь! Що обов’язково треба додати у фарш для пельменів, біляшів і чебуреків

вівторок, 20 серпень 2024, 8:07

Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України. Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’...

А ви це знали? Чи можна варити картоплю та моркву разом

вівторок, 20 серпень 2024, 7:12

Для багатьох овочевих салатів, наприклад, для популярного і улюбленого багатьма олів’є, потрібна картопля та морква. При цьому додавати їх слід саме у вареному вигляді, передають Патріоти України. Господині, які прагнуть заощадити час, воліють одночасн...