Ця капуста кваситься всього три години і смак у неї просто неймовірний! Салатик точно стане вашим коханим! Впевнена, що така квашена капуста вам дуже сподобається, передають Патріоти України.
Спочатку шаткуємо капусту. Інгредієнти вказані на 4 кілограми капусти. Якщо готуватимете, наприклад, на 2 кг, відповідно, всі пропорції зменшуємо в 2 рази.
Тепер на великій тертці натираємо 4 моркви, ріжемо дрібно 2 цибулини, подрібнюємо 3-4 зубчики часнику (часник за бажанням). Тепер все перемішуємо, але робимо це обережно. Капусту сильно не давіть, вона повинна пустити сік.
Далі робимо маринад. Півтора літра води доводимо до кипіння, додаємо 4 столові ложки солі, 250 гр цукру та 200 гр рослинної олії. Коли сіль і цукор розчиняються, додаємо 150 г оцту 9%. Тільки будьте обережні! Не вливайте весь відразу – вливайте оцет потроху! Інакше весь маринад “утече”.
Доводимо до кипіння, але кипіти має не більше 30 секунд. І тепер гарячим маринадом заливаємо капусту. Додаємо 2 ч. л. меду, а також 2 ст. журавлини або брусниці (якщо є) і все ретельно перемішуємо. Через 3 години квашена капуста готова! Обов’язково спробуйте, це дуже смачно! Смачного!
Червона риба може прикрасити будь-який святковий стіл, до того ж, її вживання в їжу в осінньо-зимовий період допомагає підтримувати норму вітаміну D в організмі. Досвідчені господині помітили, що набагато дешевше засолити червону рибу вдома, аніж купув...
Якщо ви любите сметанний соус та куряче м’ясо, ця страва точно стане вашою улюбленою. Подавати її можна з будь-яким гарніром чи навіть без нього, дужа проста у приготуванні, потрібні прості продукти, але смак виходить особливий і він не схожий на смак ...