Швидко, просто та доступно. Саме так все буде, якщо ви приготуєте піцу на лаваші. Начинку можна зробити з тунця та додати трохи овочів, сиру. Про це поговоримо детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Зручно готувати на основі від роз’ємної форми. Виріжте по ній лаваш. На нього будемо викладати начинку. В формі піца буде добре триматися.
Присипте трохи тертим сиром. Покладіть зверху ще один лаваш. Далі свіжий та вимитий шпинат, тунець, кільця цибулі. В трьох довільних місцях вбийте яйця (на піцу). Можна скропити оливковою олією трохи. Посипте сіллю та перцем. Ще один шар сиру.
Поставте випікатися в духовку при температурі 180 градусів до розплавлення сиру та рум’яності. Смачного!
Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...
Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...