
Швидко, просто та доступно. Саме так все буде, якщо ви приготуєте піцу на лаваші. Начинку можна зробити з тунця та додати трохи овочів, сиру. Про це поговоримо детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Зручно готувати на основі від роз’ємної форми. Виріжте по ній лаваш. На нього будемо викладати начинку. В формі піца буде добре триматися.
Присипте трохи тертим сиром. Покладіть зверху ще один лаваш. Далі свіжий та вимитий шпинат, тунець, кільця цибулі. В трьох довільних місцях вбийте яйця (на піцу). Можна скропити оливковою олією трохи. Посипте сіллю та перцем. Ще один шар сиру.
Поставте випікатися в духовку при температурі 180 градусів до розплавлення сиру та рум’яності. Смачного!
Промивати макарони після варіння потрібно не завжди - усе залежить від того, як саме ви плануєте їх використовувати. Кулінари пояснюють: якщо паста подається з соусом або додається до супу, промивати її не варто, адже вода змиває крохмаль, який робить ...
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...