Оцінять всі! Паштет з курячої печінки, який ви захочете готувати дуже часто

Паштет є дуже зручним продуктом. Скибка хліба, пару мазків із смакотою та смачний перекус готовий. З курячої печінки паштет готується швидко та має ніжну текстуру, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі:

  • куряча печінка — 500 г;
  • молоко — 100 мл;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • вершкове масло — 25 г;
  • вершки — 200 мл;
  • спеції, сіль.

Як приготувати

Почати потрібно з того, що печінку покладіть у миску та залийте молоком. Якщо на шматочках є зайва плівка, приберіть її. Поки печінка замочується у молоці, переходимо до підготовки овочів.

Моркву та цибулю наріжте на шматки та обсмажте на рослинній олії. Додайте печінку вже без молока та гарний шматок вершкового масла. Ретельно все перемішайте та залийте вершками. Тушкуйте до готовності печінки. Посоліть та додайте спеції. Це може бути суміш перців, просто чорний перець, сушений часник або ваші улюблені приправи.

Готову печінку з овочами перекладіть в глибшу ємність та добре перебийте блендером. Паштет перекладіть в контейнер та поставте в холодильник. Тепер на сніданок та перекус у вас є смакота для бутербродів. Смачного!

Цей чай шкодить фігурі та здоров’ю - і більшість його п’є щодня!

п’ятниця, 21 листопад 2025, 18:12

Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...

Чай, корисніший за зелений - цей напій покращує пам’ять і концентрацію

п’ятниця, 21 листопад 2025, 17:08

У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...