Оцінять всі! Паштет з курячої печінки, який ви захочете готувати дуже часто

Паштет є дуже зручним продуктом. Скибка хліба, пару мазків із смакотою та смачний перекус готовий. З курячої печінки паштет готується швидко та має ніжну текстуру, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі:

  • куряча печінка — 500 г;
  • молоко — 100 мл;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • вершкове масло — 25 г;
  • вершки — 200 мл;
  • спеції, сіль.

Як приготувати

Почати потрібно з того, що печінку покладіть у миску та залийте молоком. Якщо на шматочках є зайва плівка, приберіть її. Поки печінка замочується у молоці, переходимо до підготовки овочів.

Моркву та цибулю наріжте на шматки та обсмажте на рослинній олії. Додайте печінку вже без молока та гарний шматок вершкового масла. Ретельно все перемішайте та залийте вершками. Тушкуйте до готовності печінки. Посоліть та додайте спеції. Це може бути суміш перців, просто чорний перець, сушений часник або ваші улюблені приправи.

Готову печінку з овочами перекладіть в глибшу ємність та добре перебийте блендером. Паштет перекладіть в контейнер та поставте в холодильник. Тепер на сніданок та перекус у вас є смакота для бутербродів. Смачного!

Є нюанси: Що буде, якщо їсти огірки щодня - позивтивні і негативні наслідки

неділя, 1 червень 2025, 12:30

Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...

Господиням на замітку! Як замочувати горох, щоб варити 10-15 хвилин

неділя, 1 червень 2025, 12:10

Багато господинь з радістю готували б горохові супи і пюре частіше, але з цим видом бобових виникає ряд складностей. Наприклад, не всі можуть згадати поставити горох відмокати у воді на ніч. Іншим не подобається ситуація, коли продукт “не хоче” варитис...