Оцінять всі! Паштет з курячої печінки, який ви захочете готувати дуже часто

Паштет є дуже зручним продуктом. Скибка хліба, пару мазків із смакотою та смачний перекус готовий. З курячої печінки паштет готується швидко та має ніжну текстуру, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі:

  • куряча печінка — 500 г;
  • молоко — 100 мл;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • вершкове масло — 25 г;
  • вершки — 200 мл;
  • спеції, сіль.

Як приготувати

Почати потрібно з того, що печінку покладіть у миску та залийте молоком. Якщо на шматочках є зайва плівка, приберіть її. Поки печінка замочується у молоці, переходимо до підготовки овочів.

Моркву та цибулю наріжте на шматки та обсмажте на рослинній олії. Додайте печінку вже без молока та гарний шматок вершкового масла. Ретельно все перемішайте та залийте вершками. Тушкуйте до готовності печінки. Посоліть та додайте спеції. Це може бути суміш перців, просто чорний перець, сушений часник або ваші улюблені приправи.

Готову печінку з овочами перекладіть в глибшу ємність та добре перебийте блендером. Паштет перекладіть в контейнер та поставте в холодильник. Тепер на сніданок та перекус у вас є смакота для бутербродів. Смачного!

Тільки факти: Що буде, якщо їсти по два ябука кожного дня

неділя, 22 червень 2025, 19:09

Їсти по два яблука щодня загалом дуже корисно для здоров’я, ось що може статися, передають Патріоти України. Але:

Не робіть так! Через яку поширену помилку печінка виходить жорсткою

неділя, 22 червень 2025, 17:14

Деякі господині рідко готують печінку з однієї простої причини: субпродукт рідко виходить м’яким і смачним. Однак продукт сам по собі не є жорстким: якщо печінку правильно підготувати, вона завжди виходить апетитною, передають Патріоти України. Тому ва...