
А відмовлятися, зрештою, і не треба. Це дуже смачний та поживний пиріг. Його апетитний вигляд змусить і вас хотіти його скуштувати. В плані м’яса можна використовувати курятину, яловичину, свинину, передають Патріоти України
Для приготування потрібні наступні продукти:
Починаємо роботу з цибулю та часнику. Їх треба подрібнити та обсмажити на олії до м’якості. Тоді додайте фарш. Обсмажте все разом, після чого треба ввести борошно.
Через кілька хвилин можна викласти й картоплю та томатну пасту. Тушкуйте до її готовності. Тоді вже посоліть та додайте чорного меленого перцю. Зніміть начинку з вогню, нехай охолоджується.
Тісто розкачайте та розділіть на дві частини. На першу треба викласти начинку, а другою частиною тіста накрити її.
Пиріг треба змастити збитим яйцем. Зробіть в поверхні кілька отворів, щоб далі при запіканні виходила пара. Поставте випікатися при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.
Поява грибка у ванній кімнаті - поширена проблема. Він псує вигляд приміщення та шкодить здоров’ю. Спори цвілі потрапляють у легені, викликають алергії, бронхіальні хвороби, проблеми з травленням і навіть онкологію. Особливо небезпечна чорна цвіль, яка...