Оцінять всі! Пісочний пиріг з м’ясом - шедевр, від якого неможливо відмовитися

А відмовлятися, зрештою, і не треба. Це дуже смачний та поживний пиріг. Його апетитний вигляд змусить і вас хотіти його скуштувати. В плані м’яса можна використовувати курятину, яловичину, свинину, передають Патріоти України

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні продукти:

  • фарш — 500 г;
  • пісочне тісто — 450 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • часник — 1 зубчик;
  • цибуля — 1 шт.;
  • борошно — 2 ст.л.;
  • бульйон — 300 мл;
  • томатна паста — 2-3 ст.л.
  • картопля — 2 шт.;
  • олія, сіль, перець.

Процес приготування пирога

Починаємо роботу з цибулю та часнику. Їх треба подрібнити та обсмажити на олії до м’якості. Тоді додайте фарш. Обсмажте все разом, після чого треба ввести борошно.

Через кілька хвилин можна викласти й картоплю та томатну пасту. Тушкуйте до її готовності. Тоді вже посоліть та додайте чорного меленого перцю. Зніміть начинку з вогню, нехай охолоджується.

Тісто розкачайте та розділіть на дві частини. На першу треба викласти начинку, а другою частиною тіста накрити її.

Пиріг треба змастити збитим яйцем. Зробіть в поверхні кілька отворів, щоб далі при запіканні виходила пара. Поставте випікатися при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Як замочити горох, щоб зварився за 15 хвилин

вівторок, 3 червень 2025, 18:12

Горох можна швидко зварити без замочування “на ніч”. Виявляється, є способи, які допоможуть гороху зваритися набагато швидше. Мудрі господині не допускають банальних помилок, вони знають тонкощі та хитрощі, щоб приготувати горох швидко без хімії та дод...

Лише спробуйте! Як приготувати смачні котлети без додавання хліба

вівторок, 3 червень 2025, 17:07

Класичний рецепт приготування котлет знають усі господині. Секрет простої страви був у тому, що вони складалися здебільшого з м’яса та хліба. Такі котлети не смажили, а запікали. Тому вони мали неповторний смак та добре засвоювалися. Наші мами та бабус...