А відмовлятися, зрештою, і не треба. Це дуже смачний та поживний пиріг. Його апетитний вигляд змусить і вас хотіти його скуштувати. В плані м’яса можна використовувати курятину, яловичину, свинину, передають Патріоти України
Для приготування потрібні наступні продукти:
Починаємо роботу з цибулю та часнику. Їх треба подрібнити та обсмажити на олії до м’якості. Тоді додайте фарш. Обсмажте все разом, після чого треба ввести борошно.
Через кілька хвилин можна викласти й картоплю та томатну пасту. Тушкуйте до її готовності. Тоді вже посоліть та додайте чорного меленого перцю. Зніміть начинку з вогню, нехай охолоджується.
Тісто розкачайте та розділіть на дві частини. На першу треба викласти начинку, а другою частиною тіста накрити її.
Пиріг треба змастити збитим яйцем. Зробіть в поверхні кілька отворів, щоб далі при запіканні виходила пара. Поставте випікатися при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...